Gledao ovog Ricijevog Artura i zalim sto sam potrosio vreme na ovo. Nekako mi bljutav.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostGledao ovog Ricijevog Artura i zalim sto sam potrosio vreme na ovo. Nekako mi bljutav.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostGledao ovog Ricijevog Artura i zalim sto sam potrosio vreme na ovo. Nekako mi bljutav.
Ako volis Ricija voleces i film. Iste fore radi od Dve cadjave preko RocNRolle, Revolvera, Sherlocka, sada i Artur.
Da ne znam da je on rezirao i da pogledam film, znao bih da je on.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ma gledao sam ja jos Ricijevih filmova, neke gotivim, neke ne. Recimo Serlok, koliko god da je prosek film i neserlokovski bar ima neki smek i dovoljno je interesantan. Artur nema nista, totalno prazan film.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sranje?
Pljuje se i Song to Song, sranje na kvadrat, bezveze protracena sjajna glumacka ekipa kazu.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Sranje, sranje...ako znam sta su hteli da kazu, bog me ubio, a dala sam mu sansu nije da nisam, zbog Kristijana pogotovu...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Meni Knight of Cups i Song to Song vec duze vreme stoje na hardu, nikako da se nateram da ih odgledam. Takodje, najvise zbog glumacke postave. Vidim da se nisam prevario, ali verovatno cu pogledati kad tad. Bar sam smanjio ocekivanja na minimum.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment