Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Heartbreak View PostNa koju foru kad u USA izlazi krajem septembra???sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Malopre sam odgledao Life .... jeben horor.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMalopre sam odgledao Life .... jeben horor.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Meni bogami jeste. Nisam se cimao odavno onako. Verovatno to ima veze sa izgledom, tj formom onog stvorenja.sigpic
Comment
-
Odgledah Life, moze se preskociti, osim ako nemate sta pametnije da gledate.
Sandu, nemam pojma gde si se cimao tokom gledanja Meni jedna nelagodna scena u prvih 20ak minuta filma i to je to.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ma film je takav, a i njegova uloga, da nema tu glumac prostora da nesto posebno izvede. Odradio ono sto se od njega ocekivalo.
EDIT: U Strongeru ocekujem da bude sjajan.Last edited by Mr. Wolf; 16-07-17, 23:02.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMalopre sam odgledao Life .... jeben horor.Originally posted by Mr. Wolf View PostOdgledah Life, moze se preskociti, osim ako nemate sta pametnije da gledate.
Sandu, nemam pojma gde si se cimao tokom gledanja Meni jedna nelagodna scena u prvih 20ak minuta filma i to je to.
Ne znam sta da kazem nakon ovih komentara.
Comment
-
Hahahahhaha
Recimo da je moj zavrsni komentar - bolje da sam Aliena gledao opet.
Btw, svidja mi se kraj filma.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostOdgledah Life, moze se preskociti, osim ako nemate sta pametnije da gledate.
Sandu, nemam pojma gde si se cimao tokom gledanja Meni jedna nelagodna scena u prvih 20ak minuta filma i to je to.sigpic
Comment
-
Preminuo Dzordz Romero.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment