Originally posted by Lord Gangara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
DDL resio da definitivno batali glumu...gledamo ga jos u filmu Pola Tomasa Andersona "Phantom Thread" krajem ove, pocetkom naredne godine
http://www.imdb.com/news/ni61228599?..._=hm_nw_tp1_smsigpic
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostDDL resio da definitivno batali glumu...gledamo ga jos u filmu Pola Tomasa Andersona "Phantom Thread" krajem ove, pocetkom naredne godine
http://www.imdb.com/news/ni61228599?..._=hm_nw_tp1_sm
Comment
-
Ma ja to svakako ne bih gledao, ali ne radi se o tome
Samo me interesuje je l moram da se napinjem večeras da odgledam prvi deo da ne bi padao s Marsa sutra u bioskopu ili jok?
Uh kakva golčina krv ti, za ovako nešto se piše u kojoj god si temi trenutno. Kao kad je ratno stanje pa svi kanali na TVu u tome pričaju
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostOdgledao sam Moćne Rendžere i brate al me spičio flashback u detinjstvo pogotovo kada je za kratko puštena ona pesma go go Power Rangers
Definitivno najupečatljivija scena filma:
SpoilerUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Sta je ovo bre? Citam da se DDL povlaci iz glume???sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa on se i pre povlačio koliko znam, a da ne pričam da em ne živi tipičnim glumačkim životom jedne super, super svetske zvezde, em je shodno svom talentu, pa i godinama baš malo snimao. Prosto je DDL verovatno atipičan, mada ih ima dosta, nije on jedini, kojima je u nekom strenutku i dosta svega i verovatno ga sve to iscrpljuje, ne nalazi više motiv, niti ga to ispunjava. Ako nije nešto bizarnije razlog povlačenju.
I onda moram da povučem jednu paralelu, jer mi se nameće, ma koliko bila drugačija priča u suštini... i onda ljudi pljuju Novaka Đokovića posle onakvih uspeha.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znao sam da ce takvu paralelu da povuces, tj da ga uporedis na neki nacin sa Nolom
Videcemo sta ce biti, u stvari znam sta ce biti, sada ce dobiti cetvrtog oskara za glavnu musku ulogu. A da li ce se vracati ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment