I meni, mada i The Saint je fenomenalan bio zbog njega
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aaaa ima tamo mnogo finih stvari... Arnel i Apa prednjače sigurno.
Najviše radim ono zbog sebe... tražim neštosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
kao što verovatno svima izgleda kada čita sebe od pre par godinaLast edited by miloolja; 23-05-17, 23:04.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Kod mene mislim da ipak ima vise stvari kojih se ne stidim nego onih kojih se stidim i ovde je uglavnom sve povezano sa Mambom.
Ima dosta stvari gde ono sto sam napisao pre nekoliko godina isto mislim i sada i toga se ne stidim(koliko i neke neinformisanosti), a neki put samog sebe fasciniram kakvu sam recenicu reprodukovao u tom trenutku i nije mi jasno zasto sam takav utisak stekao(pozitivni primeri samo).Bas atipicne recenice koje uopste ne prilice meni.Last edited by Ricma; 23-05-17, 23:03.
Comment
-
Ih sram, zašto sram... Sve je to normalno, pogotovu kada pormeniš mišljenje i kažeš sebi.. ja ovako pisao i ovo mislio..božeeesigpic
Comment
-
Hvala Maro, Papi, Rosso, Vuče, Srki, Maricu..
Eriče, ovo je skoro pa recenzija, jest da tek prve 4 epizode novog TP, ali jedan odličan osvrt na ono pre i sada, tako da ovo ide tamo, a?
Nisam još počela novi TP, završavam prvu sezonu, ali sam facinirana koliko sam malo toga u suštini zapamtila i koliko pojma nemam. Ovo sada ima sasvim drugi smisao i utisak koji ostavlja.Last edited by miloolja; 24-05-17, 20:01.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostJa skinuo pre desetak dana nekoliko Lincovih filmova i pogledao samo MD, Lost Highway, Fire Walk with Me i Blue Velvet.Nakon njegovog posta moram ponovo da pogledam Inland Empire i Eraserhead.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment