Ja liste koje gledam, Supermen nije ni u top3.Vulverin, Gvozdeni Covek i Spajdermen su popularniji, a prva dvojica jaci i zanimljiviji likovi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svi su oni klasicni superjunaci, sa nemogucim mocima i sposobnostima. Sa Betmenom moze i obicni covjek da se poveze, doduse covjek ogromnog bogatstva bi to morao biti, a da ne pricam da su ti filmovi uvijek bili najbolji. Cak su i igre dokaz kvaliteta, sva cetiri dijela Arkham serijala su brutalni, nema igre sa superjunacima koja je i blizu tog nivoa i koja ima tu popularnost.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostSvi su oni klasicni superjunaci, sa nemogucim mocima i sposobnostima. Sa Betmenom moze i obicni covjek da se poveze, doduse covjek ogromnog bogatstva bi to morao biti, a da ne pricam da su ti filmovi uvijek bili najbolji. Cak su i igre dokaz kvaliteta, sva cetiri dijela Arkham serijala su brutalni, nema igre sa superjunacima koja je i blizu tog nivoa i koja ima tu popularnost.
Ni Gvozdeni Covek ne spada u grupu klasicnih superheroja.
Betmen naravno numero uno.
Comment
-
Ima tu podosta njih, Supermen naravno nije u vrhu nigde.
Vulverin je izuzetno popularan, Spajdermen takodje (klinci se prze opasno na njega), Iron Man nakon filmskih fransiza je toliko postao popularan da je mozda trenutno i najpopularniji.
Ali generalno Betmen. Zato sto nema nikakve super moci ali je svojim resursima, intelignecijom i naravno treningom (obukom) postao neprjebljivi baja. Iron Man je na primer modernija verzija Betmena - vrlo su slicni po nekim pitanjima.
Lepo kaze Ben Aflek u ovom trajleru kada ga onaj mali pita koje su njegove supermoci: Bogat samLast edited by Sandugp; 26-03-17, 13:48.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Najveca mana Betmena je sto ga Aflek glumi..
Originally posted by Vladan View PostDok nije poceo sa masovnom proizovodnjom odijela kojima ne treba pilot. Mislim ja obozavam Tonija, ali malo su precerali
A dooooboro. Znas na sta mislim, inteligencija, rich motherfuckerOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNajveca mana Betmena je sto ga Aflek glumi..
A za ovog kriptonskog baju se vezuje samo rob Riv.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment