Ama ni jedan, na TVu sam zakucio svakako poneke djelove, imam ih sve u DVD kolekciji ali ih nisam gledao. Ali kako Indija nisi gledao, pa to je top zabava, kako si mogao da odrastes, a da ne gledas Indijanu Dzons
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Erik View PostJbg SW, Terminator, Predator, Aliens, Gremlini, Dizni, Evoksi, Nindza kornjace itd...su odradili posao .
SW me nikada nije privukao, kao ni Indiana Jones ili Matrix.
Die Hard obavezno ću pogledati ponovo... kao i Povratak u budućnost, Posetioce.
Tango i Keš, Assassins...
Koliko je bilo dobrih filmova. Sada sve nešto na SF varijantu ili nasilje po svaku cenu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Scouser View PostIndiana Jonesa uvek mogu gledati. Matrix kao klinac nista nisam kontao, ali kasnije kad sam ga odgledao i skontao, onda sam skontao da je ekstra, bas te tera na razmisljanje.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ni oskar vise nije sto je nekada bio, tj nije neki relevantan faktor. To je najveci problem, ali film svakako zasluzuje da se pogleda.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment