Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Hobbita je Tolkien pisao za svoje unuke da im može čitati pred spavanje. Zato film i izgleda tako djetinjasto. Knjiga je postigla velik uspjeh, pa je onda došao na red LOTR, i normalno, sve ozbiljnije.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View Postdzabe sve to ako ne nateraš Gokua da pogleda produžene verzije, onda ti ne pišem u tekicu bodove
nadam se da nije gledao Hobita, ne znam kako bi reagovao na romansu patuljka i vilenjaka to je čak i mene bez morala pogodilo
Gangaro baš si me iznenadio, činilo se da si kul tip .
Koji crni Hobiti, laknulo mi je kad sam ovo završio, gde sebe opet da mučim. Ovo sam gledao samo zato što sam smatrao da je to deo opšte kulture, a ja ne volim da imam rupe u toj sferi.
Što Froda zovete Bob i pričate da niko ne voli Boba? To baš ne razumem. I gde ste provalili da su hobiti gejevi, onaj punački se oženio na kraju? Ja sam inače homofob, ne u smislu da bih pedere maltretirao i ponižava, već mi se samo malo gade, zato ne gledam ništa gde dominira taj laj motiv. Jel ima u Ozu toga, pošto planiram to možda da pogledam?
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKakvi ste vi izrodi Ako nisam odgledao svaki deo LOTR-a jedno 50 puta nisam manje , a drugi deo sam pogledao jedno 150 puta Definitivno jedan od top 3 omiljena filma , GOT mi je mala beba za Gospodara
A ove Hobite izrode neću ni da spominjem . Triologija napravljena da muze pare od prethodne triologije,kriterijum spušten za tinejdžere od 15 godina .
Originally posted by Vladan View PostRoso, da prvi put gledam OZ, zavrsavam trecu sezonu. Ne sjecam se da je isla na TVu, a kad sam poceo da skidam serije Oz je bila zavrsena i onda se gledalo ono aktuelno, tek se u poslednjih par godina vracam na neke kultne stvari i gledam ih od pocetka do kraja.
Ja debil tek sad izvalio dve stvari.Prva posto sam gledao nedavno drugi put Drive i obratio paznju na to ko je rezirao(Refn).Imam obicaj da malo pogledam njegovu biografiju na imdb i skontam da sam par njegovih filmova vec pogledao prosle godine:trilogija Pusher, Bronson i Bleeder.Sad vidm da bioskop Zvezda u petak ima projekciju njegovog filma iz ove godine, samo sto ja tada nisam u Bgu.
Druga stvar je vec prezvakana i posto mi nije znacilo zaboravio sam tada, a to je da je Oldboy trilogija.Pretprosle sam pogledao Oldboy, a u junu ove godine vezao sam sedam dana korejskih filmova i bas tada sam prvog dana pogledao Mr Vengeance, a sledeceg Lady Vengeance.
Comment
-
Ima Hobit materijala, ali ne za 3 filma. Ali ok, pokusali su da malo to prosire da se dobije epski utisak LotR-a pa su povukli iz ostalih Tolkinovih materijala, nisu skoro nista izmisli sem Legolasa i elfice. I to bi bilo ok da su to izveli na dobar nacin, ali nisu. Jos su sve obogatili sa katastrofalnim pokusajima humora, onom lol romansom i, povrh svega, losim CGI-jem. Doduse, silom prilika sam gledao onu 48fps 3D verziju, sve je izgledalo vise kao neka napredna video igra, mozda bi mi bolji utisak ostavilo da sam gledao obicnu 24fps verziju.
Inace steta, meni je Hobit knjiga bolja od LotR knjige.
Originally posted by goku View PostŠto Froda zovete Bob i pričate da niko ne voli Boba? To baš ne razumem.
Last edited by s_hyperion; 19-09-16, 21:20.
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post
Comment
-
Ima ih vise, Sainfeld, Friends, Office, Curb your Enthusiasm i Arrested Development su mi favoriti, ne ovim redosledom, ali ovo je plitak film, klasicna zajebancija, ne bolestna kao Freddy got fingered, nego fora Eurotripa, to ja smatram klasicnom komedijom, bez drugih primjesa i bez nekog kvaliteta.sigpic
Comment
-
Sully (2016) - Clint Eastwood jos jednom pokazao klasu!!!A sta tek reci za Henksa,kapa dole za film!!!sigpic
Comment
-
Tom Henks, uvijek pozitivac, nikad negativac, uvijek dobar lik koji masu pati i pravi dobrocinitelj, miljenik akademije, ni blizu nije svestran kao De Niro i Nikolson npr. iako se smatra jednim od najboljih u poslu. Moram ga pogledati zbog Istvuda, iako mi je Henks premrzan.sigpic
Comment
-
Maricu
Oldboy nije triologija per se. Samo je Park uzeo isti centralni motiv za sva 3 filma, inace oni su sustinski, na svakom nivou totalno drugaciji. Estetski, idejno, filozofski, ritmicno... Ma po svemu. OldBoy jeste onako najpoznatiji ali kako vreme ide, meni je Lady Vengeance onako, dark horse iz senke kao film koji mi se menja u glavi kako imam vise godina i kako sam ga pogledao ponovo.sigpic
Comment
-
Swingers
Da budem iskren, nemam pojma zasto sam ga pogledao.Video sam par kadrova na yt sto nije bilo vezano za film nego bio u okviru neke liste i delovao mi je ok.Mada na osnovu toga sam razvio mozda ocekivanja oko toga da ce da mi bude zabavan film, pa sam resio da ga pogledam veceras.Sada kada sam ga pogledao mogu da kazem da mi je bezvezan, likovi su mi skroz antipaticni i skoro da sam bio ravnodusan do kraja filma.Cim su mi u pocetku glavni likovi odbojni, tesko da ce da mi se svidi film.Dve jedine dobre stvari u celom filmu se Heder Grejem i poslednja scena.Tacno mi je njena pojava unela malo zivosti u film.Njena uloga nista nije spektakularna, ali naravno da je jasno da je vec tada bila klasa u odnosu na njene kolege i da je sa razlogom imala solidnu karijeru.Verovatno cu vec sutra da zaboravim na film ne zato sto je los nego necu imati po cemu da ga razlikujem od drugih.A opet mozda sam i ja ne spadam u njihovu ciljnu grupu.U svakom sluaju, film je debelo precenjen.
Razlog zasto je dospeo na samom vrhu liste je zato sto u poslednjih nekoliko dana sam uspeo da uglavim filmove koji kratko traju, negde oko sat i po.
P.S.Znam da ga pustaju povremeno na televiziji, ali ko ce da se bakce sa tim kad je to prevazidjeni medij.
Comment
Comment