Odgledao sam taj film. Meni skroz legao, drzi paznju, prodje lepo vreme, valjda je to i najbitnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jeste, ima prilicno slabe ocene, ali ne gledam ja po tome. Jos Kevina nisam gledao 1000 godina, pa mi zanimljiv.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
-
Comment
-
Ni meni se ne svidja na prvi pogled novi Nolanov film, jedan od mojih najneomiljenijih zanrova su (anti)ratni filmovi i ne verujem da Nolan tu moze bilo sta ''revolucionarno'' da unese ili barem malo da osvezi zanr.Iz mog ugla je taj zanr bas istrosen.
Nesto sa mnom definitivno nije u redu kada mi je svejedno da li cu da gledam Stranger Things sada, kroz godinu ili dve.Nije da sada nemam sta da gledam, do pre dva meseca sta god da se pojavilo nesto novo i da se prica kako je dobar film ili serija brzo bih sada pogledao.Pocinjem neke serije da drzim u ''zalihama'', ostavljam za kasnije zato sto sada imam sta da gledam i sto se tice filmova i serija.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Last edited by miloolja; 14-08-16, 01:20.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Neko gledao film The Loft ?
Solidan triler, daleko od wow, ali skroz korektno.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Video sam danas tek da je uradjen rimejk Ben Hura !?!? Kakav li je majko mila, moram juriti da nadjem negde i pogledam.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment