Upravo odgledao Sicario , konačno neki malo teži i normalniji film da sam ogledao , ubilo me više u mozak Marvel ludilo , film 8/10 .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Jel se seća neko od ovih starijih forumasa po godinama filma :"Bill & Ted's Bogus Journey"?
Saburo taj vanzemaljac jel nije Rossi?Last edited by l1m4r; 11-04-16, 16:15.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Post#teamstark !!!!
Vidi javio se Leksa ... nenormalan 100%sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sandu normalno navija za burzoaziju
Toni Stark=Pep
Navija se za mrskog mi kapetana
Treba i strip da nastavim da citam"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Neka pobedi najbolji, ovo malo Marliju da kontriram
A draži mi je nekako Stark ipak ću preći na njegovu stranuLast edited by Lord Aleksoni; 14-04-16, 23:36.
Comment
-
Captain America, Falcon, Scarlet Witch, Winter Soldier i Hawkeye VS Iron Man, Black Widow, War Machine, Vision i Black Panther.
I na kraju Spajdi ide u Tony Stark team, ko da gledam da će onda Ant-Man u Cap America team.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment