Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Evo malog potsećanja na literarni klasik Agate Kristi.
Adaptacija, kod nas prevedene knjige "Deset malih crnaca".
And Then There Were None
Serija se sastoji od 3 epizode, koje su premijerno emitovane na BBC One pred kraj 2015 (od Božića do 28.12.)
Serija će imati svoju premijeru i u Americi, 13. marta na kanalu Lifetime.
Na Metacritic ima odličnih 84/100, doduše na uzorku od svega 5 prikaza(kritika).
Vredi je pogledati.
Na omiljenim sajtovima za prevode postoje verzije prevoda na srpskom i na hrvatskom.
Pa, ko voli.Last edited by Jaqen Hghar; 11-03-16, 23:01.
Comment
-
Može naravno, tu sam i htela, ali dok sam tražila veću i jasniju nisam ni primetila da sam postavila onu bez Gagija. :like
Poslato sa htcsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
hoće biti živ Harison do tada? Plus njegova kičma je baš sjebana. Prošli deo se snima duže od planiranog jer ovaj nije mogao da ustane za snimanje. Ili tako neka pričaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Malopre sam odgledao Tale of Tales
Onako, nije loše.
Od mene recimo ocena 7/10.
Na sajtu Metacritic film je odlično ocenjen 80/100
Ko nije gledao ukratko:
U ovom bajkovitom filmu se prepliću se tri odvojene priče: U prvom delu, kralj (John C. Reilly) i kraljica (Salma Hayek) su pokušali sve da imaju decu, ali bez uspeha. Jedne noći čarobnjak pruža rizično rešenje: Kraljica mora da pojede srce vodenog zmaja kuvanog od strane device. To će nekog koštati života, ali kraljica uspeva da dobje sina, a devica identičnoga blizanca čija će sudbina biti isprepletena s njenim blizancem.
U drugom delu, kralj (Toby Jones) uhvati buvu koja postaje njegov omiljen ljubimac hranjen na krvi i mesu, koji će postupno postati gigantsko stvorenje, koje kasnije odere i daje ruku svoje kćeri kao nagradu čoveku koji pogodi od kog stvorenja je ta koža.
U trećoj priči bludni kralj (Vincent Cassel) muku mući s dve tajanstvene sestre koje mu podgrevaju strast.Last edited by Jaqen Hghar; 24-03-16, 00:10.
Comment
Comment