Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jos jedan odlican Jafarov, covjek jednostavno ne zna los film napravit'.
Taxi Tehran - 2015
Evo jos nesto izvan Amerike, trebalo bi se pogledati:
Silent Light - 2007
Katalin Varga - 2009
Autumn Ball - 2007
Las Acacias - 2011
The Puzzle - 2009
The Temptation of St. Tony - 2009
Polisse - 2011
Le Quattro Volte - 2010
Takva: A Man's Fear of God - 2006
Tabu - 2012
Tulpan - 2008
True North - 2006
Caesar Must Die - 2012
3 - 2010
The Turin Horse - 2011
Odlican Tarrov, kao i svaki.
Steta je sto nece vise snimati, bas steta.
Valjda niste sve gledalisigpic
Comment
-
Pogledah malocas Steve Jobs-a, celokupni utisak je da ti u dva sata ne mozes da stavis hajlajtse njegove karijere.Nisam gledao prethodna dva njegova filma(ovo je cetvrti ako cemo da racunamo Pirates of Silicon Valey), pored toga sto generalno ne znam puno o njemu smatram da u najmanju ruku ima tu materijala za mini-seriju, a mozda i za 2-3 sezone recimo na Netflixu.Cak i ako se to desi, filmovi su ostavili los utisak(doduse ovaj najmanje) i takav poduhvat ce da bude docekan sa dozom pesimizma zbog filmova.Film je generalno povrsno odradjen i obuhvata dogadjaje pre svake promocije proizvoda.A i sam film ne ostavlja puno prostora da se temeljnije obrade odnosi izmedju Dzobsa i par bitnijih likova u celoj prici.Jedini vredan spomena je Majkl Fesbender kojem bih licno dao Oskara za najbolju musku ulogu.Set Rodzen mozda ovako kad ga pogledas deluje kao geek, ali tesko mi je bilo zbog par komedija gde sam ga gledao da ga toliko uzimam za ozbiljno.Jedino sto sam saznao iz filma je da je Dzobs hladna i osvetoljubiva osoba puna sujete kao i da je voleo da skace po zivcima mnogima iz njegove okoline.Nadam se samo da u skorije vreme nece da izbace jos koji film o Stivu Dzobsu, jer kao sto rekoh serija moze da bude pun pogodak zato sto bi mogla bolje da obuhvati njegov zivot a ne ovako da ga isecka kao u filmu.
Comment
-
(2006) LA NOCHE DE LOS GIRASOLES
Ne znam kako propustih ovaj film, em je spanski em igra meni bas gotivan Karmelo Gomez ?
Stiglo mi je mnogo preporuka za njega i rekoh sebi "Pa hajde da pogledam" !
U svakom slucaju NEMOJ DA BI NEKO GLEDAO OVAJ FILM !
Odlicno uradjen pocetak ali onda totalno zagubljivanje teme, cilja i upravljanje likovima.
Bas sam besan zbog razocarenja a ove koji su mi ga preporucili bi nazvao svakvim pogrdnim imenima - niko sa ovog foruma mi ga nije preporucio tako da mi je bar to drago.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ja se spremio za FEST... ove godine gledace se
Ave Cezare, film brace Koen, sa Klunijem i Scarlet Johansom, film koji je u petak otvorio Berlinale
El Clan, argentinski film, dobitnik srebrnog lava u Veneciji 2015
Room, ovo sam zeleo pogledati na velikom platnu
Belgica, od reditelja The Broken Circle Breakdown, to je bilo sasvim dovoljno da se odlucim za njega...premijeru imao pre par nedelja na Sundance festivalusigpic
Comment
-
Pola filmova sa tvoje liste cu i ja da gledam, mislim na Room i Hail, Caesar! mada bice i tu zeznuto koga da pozovem.Jedva sam sklopio kraj sa krajem u januaru.Trebalo bi ovih dana da objave raspored za Novi Sad, posto nije isti kao u Beogradu.
Jedno pitanje, sem tv1000 da li ima jos koji kanal koji ne pusta reklame ili ih ima malo kao na Prvoj Plus(bila je samo jedna ako se ne varam)?
Skinuo Vinyl i ispostavilo se da je ta verzija sihronizovana na ruskom.
Comment
Comment