Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostTako je bilo i sa Interstellarom, proglasise ga jednim od najboljih svih vremena, a ono klasicni blokbaster jbg. Ja volim ovakve filmove i ne vjerujem da moze da omane.Last edited by goku; 17-09-15, 23:49.
Comment
-
-
kingdom of heaven je strasan film, moj omiljeni, svako mjesec dva opet ga pogledam i uvijek je zanimljiv, lik Saladina me odusevio.
Za robina huda je trebao biti snimljen nastava ali nista od toga izgledaAtletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
dobar......ne zasluzuje ispod 7 ocenu
http://www.imdb.com/title/tt2273657/?ref_=nv_sr_2sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobar je i Kingdom of Heaven, a meni i Robin Hood iako su tu misljenja podijeljena.
Jebes to onaj iz 91 sa Kevinom je zakonsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ricma View Post
Jebote trebalo mi je minut i po da provalim da je Rayan Gosling u ovom filmusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostGledam na b92 Dark Knight, i ne mogu da se oduprem utisku, uz svo duzno postovanje prema Dzeku Nikolsonu, ovo sto je uradio Heath Ledger je nemoguce, nestvaran nivo glume, mozda i najbolja rola u svim filmovima o super herojima
Zašto nije mogao to da bude npr. Aflek....učinio bi svetu uslugu, bar onom filmskom...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment