Originally posted by Avramovic
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Mud odlican. Kakav je Metju postao glumac to je nevjerovatno, strasna transformacija.
Originally posted by Sandugp View PostSad naleteh na Fear drugu epizodu, kopka me ... vuce da je pogledam ... pogledacu.
Ako nista, zombiji su uvek zanimljivisigpic
Comment
-
-
Је л' гледао неко Велику свеску? Вреди ли погледати?Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Пипи Ромањоли #10 View PostЈе л' гледао неко Велику свеску? Вреди ли погледати?sigpic
Comment
-
Novi park iz doba jure (kako se već zove)
Spoilerkakav kraj filma pušta lik t-rexa da se mlati sa ovim novim čudom samo što mu nije namignuo na kraju
prvi deo miljama daleko u odnosu na ovaj mediokritet
http://www.imdb.com/title/tt1189073/?ref_=nm_knf_i4
La piel que habito
ok filmLast edited by saburo sakai; 15-09-15, 09:23."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Pogledao attack on titan,previše drame za moj ukus,ajd to je za njih standardno al ovde su čini mi se udarili još jednu recku ,pa jedna scena nabije 4-5 min kukanja ,drugo,ovo već mora u ..
Spoilertotalno mi je nelogično to što se ovi(istraživački korpus) kreću van zidina preko dana a šatra titani spavaju noću,zar ne bi bilo logično da iskoriste to pa da se preko dana sakriju i ne mogu da progutam nikako to nonšalantno žrtvovanje vojnika,normalno sudbina sveta je uvek u rukama nekog balavca a glavni tepač je metar i šumska jagoda"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
1. Life of Pi
5. Brokeback Mountain
8. Tor
9. Planet of Apes
11. Djavo nosi Pradu ili kako vec
15. Edvard
18. Kung fu Panda
19. Najlakse, sve slike govore
21. TMNT
Nije lose, ostale pojma nemam. Mada su ovo uglavnom losiji filmovi, 2-3 valjaju.Last edited by Black Mamba 24; 16-09-15, 16:54.sigpic
Comment
-
ja da dodam jos
2. Hari Poter i vatreni pehar
7. Pepeljuga
10. Titanik
21. Nindza kornjace
29. Bendzamin BatonLast edited by Heartbreak; 16-09-15, 17:01.sigpic
Comment
Comment