Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKad si hater
Dobio je oskara zato sto je ideja fantasticna,moras to priznati...Bik i Momci su svakako bolji filmovi,nema tu diskusije ;)
Meni samo smeta sto nekim ljudima kompenzuju neke stvari kasnije,za mnogo gore filmove,Skroceze,Pacino npr. a kad-tad ce i vratiti onu bruku Krou,jer da ne dobije Oskara za Um je nenormalno,van svake pameti.Isto tako i O'Tulu,pa ima ne znam ni ja koliko nominacija,a nistasigpic
Comment
-
Slazem se za ove kompenzacije
A i znao sam da je to rimejk,ne znam sta mi bi
Ne znam meni se film svidja,odlicna glumacka ekipa na celu sa fantasticnim Nikolsonom,sve u svemu dobar film...
Slazem se za Crowe-a,jeste Denzel bio dobar u "Training Day" ali ni blizu Russela ;)
Comment
-
Glumacka ekipa je izvanredna i kad glume Nikolson i Di Kaprio tako mora biti
Odlican je bio Denzel,fenomenalna gluma,ali te godine je imao covjeka koji je jednostavno bio nedodirljiv,ali nisu htjeli da mu daju dva puta zaredom,da je bio Henks u pitanju dobio bi garant ;)sigpic
Comment
-
Gledao sma u nedleju film na "Avali" zove se "Ubica sa zelene reke" radjen po istinitom dogadjaju.
Odlican film triler i drama,covek je ubijao zene ubio ih je 71 osudjen na 3 dozivotne robije,bas dobar filmDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostVolim kad se nagradi odlicna gluma,film...
Pa Di Kaprio nema Oskara,tu je onda sve jasno,a ni Pit kojeg ljudi iz nekog razloga smatraju losim glumcem
a ko smatra Pita losim glumcem,taj ne bi trebao da gleda filmove
Comment
-
-
Originally posted by majabl View PostKad Pitt nije nagradjen za Inglourious Basterds, ne znam kad ce...
Po meni najbolje je odglumio u Babelu,ali ni tu cak nominacija,mada je bolji bio Vitaker ruku na srce.Ni za Snatch nominacija,a potpuno drugi covjek,kakva gluma,pa ni za Legends of the Fall,strasno!sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobar je bio nema sta,ali cak ni nominacija,kao ni za Seven!Mada te godine niko nije ni imao sansu,Kejdz je razbio konkurente
Po meni najbolje je odglumio u Babelu,ali ni tu cak nominacija,mada je bolji bio Vitaker ruku na srce.Ni za Snatch nominacija,a potpuno drugi covjek,kakva gluma,pa ni za Legends of the Fall,strasno!
Odlican je bio u Babelu, kazu i u Benjamin Button-u, ali ja taj film nikako da pogledam.
Comment
-
Ljudi hitno mi treba odgovor !!!
Moj drug nosi naocare (-4 dioptrija) i hoce danas da ide u bioskop da gleda Pirate sa kariba 4 u 3D-u. Sad ga zanima da li 3d naocare stavlja preko svojih ili prvo 3d naocare pa onda svoje (da li je uopste to moguce).
p.s. Nema sociva.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Upravo dosao iz bioskopa. Gledao sam Pirate sa Kariba 4 i mogu reci da je zanimljiv i veoma zabavan, a Dzoni je posebna prica - lud k'o struja.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment