Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Meni taj Redimen nije odradio nista spektakularno. Dosta dobra sminka, vecim delom filma je nepokretan, iako paradoksalno uloga kao stvorena za Oskara ga je ustvari mnogo ogranicila i Edi je nasao neki balans u kom je plivao ali to (po meni) nije nista epohalno niti pomera neke visine a svakako mi nije za Oskara.
Ostajem i dalje pri tome da je Kiton ubedljivo izneo svoju ulogu na najvisi nacin od ostatka konkurencije.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostMeni taj Redimen nije odradio nista spektakularno. Dosta dobra sminka, vecim delom filma je nepokretan, iako paradoksalno uloga kao stvorena za Oskara ga je ustvari mnogo ogranicila i Edi je nasao neki balans u kom je plivao ali to (po meni) nije nista epohalno niti pomera neke visine a svakako mi nije za Oskara.
Ostajem i dalje pri tome da je Kiton ubedljivo izneo svoju ulogu na najvisi nacin od ostatka konkurencije.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Nemam sta da pisem osim da vredi gledati... sigurno vam ne bi preporucivao nesto bzvz
(2004) MARIA FULL OF GRACE - Columbia
Drugi film je sto ljudi imaju uzrecicu "pravo malo remek delo" po mogim stvari, saznajte sami zasto ...
(2009) SIN NOMBRE - Mexico
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment