Veceras u 21:00, na Cinemaniji, 12 Years a Slave
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odgledah Fury. U principu dobijete ono sto ocekujete od takvog filma. Nista spektakularno, ali za zabavu i ubijanje vremena sasvim ok. 7.5/10
I da, What We Do in the Shadows je po ocekivanju slab. Na granici gledljivog. Ideja je okej, egzekucija ocajna. Pocetak i nije tako los, ali kako film odmice postaje sve gori i gori. Znam da se dosta Britanaca odusevilo filmom, tako da verovatno spada film pod taj njihov Britanski humor. 4/10
Comment
-
Resio da pogledam sinoc neku komediju i izabrao sam Interview.Definitivno je premasio moja ocekivanja, u dosta scena sam se valjao od smeha.Cause baby you're a firework.Dosta mi je bolji film ispao od This is the End gde mi je poslednjih dvadeset minuta bilo sranje.Kako se blizi kraj, fore su mi sve slabije i manje upecatljivije.Dosta je bolja prva polovina filma od druge, barem meni.Glavni citat se svakako pamti:They hate us cause they ain't us.Onaj ko ne voli Seta ili Frenka neka zaobidje film u sirokom luku.Dobar film da ostavis mozak na ispasu.7/10
Sada pocinjem i ja konacno sa Blindersima.
Comment
-
(2014) STILL ALICE
Prvo sam mislio da sam za nesto uskracen kroz ovaj film ali nisam, jer ipak se islo na dostojanstvo.
Dzulijan predobra, prelepa i sve najbolje... Boldvin (bilo koji Boldvin ) - uh kako bi svet filma bio lepsi bez te brace u glumackoj profesijiLast edited by AIRBORNE; 18-01-15, 12:07.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Prvi sci-fi koji sam pogledao u zivotu. Neverovatno je koliko sitnice iz detinjstva kasnije uticu na zivotna interesovanja. Jednostavno prelepo! Nepojmljivo mi je drago sto se secam ovakvih stvari.
THE CABBAGE SOUP
http://www.imdb.com/title/tt0083109/Last edited by Indigo; 19-01-15, 23:33.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostWhiplash odlican film, Teller odlicna gluma...ali J.K Simmons je odradio performans za oskara!
Kao srednjoskolac bio sam clan benda i bubnjar... onda mozes misliti kako se lozim na film i sta ocekujem od njega
Originally posted by Indigo View PostNeverovatno je koliko sitnice iz detinjstva kasnije uticu na zivotna interesovanja. Jednostavno prelepo! Nepojmljivo mi je drago sto se secam ovakvih stvari.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ja o muzici, a pogotovo o bubnjevima ne znam bas mnogo Pa zato kapiram da ce ti se film jos vise svideti nego meni
EDIT: Mada bih ja voleo da film traje jos duplo duze i da ide dublje u neke teme koje nemaju veze sa muzikom, ali kapiram rezisera - brz tempo -> brz film
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ladri di biciclette 1948
http://www.imdb.com/title/tt0040522/?ref_=nv_sr_1
Kakva je ovo filmcina ljudi moji Jedan od najboljih koji sam pogledao...predivan je, klasican italijanski neorealizam koji jednostavno obozavam Ko god da ga je nominovao od vas u onoj igrici, hvala mu na tomesigpic
Comment
-
Zahvaljujem mom predlagaču odličan film... http://www.imdb.com/title/tt1322269/?ref_=nv_sr_1
Toliko puta viđena priča o američkoj disfunkcionalnoj porodici, ali opet nešto drugačije, sjajne role, odlična gluma, dobar scenario, divna fotografija, na momente duhoviti dijalozi, koji u sledećem izbacuju svu gorčinu i nezadovoljstvo likova svojim životima i na kraju ...fenomenalna Meril Strip. Toliko sam samo ovde hvalospeva odala ovoj ženi, ali ona svaki put pomeri granicu, odškrine još malo vrata tog uzbudljivog sveta njene glume i transformacije i oduševi me za stepen više, pa se prosto pitam.. da li je to moguće...?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment