Ima li neko neki predlog sta gledati, odgledah Maze Runner i Lucy nedavno, odlicni su : ))
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Preporuka za Olju, Bojanu, Sonju, ProudNolee, Petru, Shardu... i ostale ...
(2013) BEGIN AGAIN
Reklo bi se jos jedan "sladunjav" film... medjutim nije bas tako.
Vidi se da je John Carney nastojao da to izbegne i mislim da je uspeo.
Film ako nista drugo obiluje kvalitetnom muzikom koja lako ulazi u usi.
Pored Adama (Maroon 5) pevacki se uspesno pokazala i Keira.
Bilo kako bilo ko god da pogleda film lepo ce se osecati cuku i po`.
Za muske koji ovo citaju:
SpoilerNemoj da bi me neko nazvao papucom ili placipickom>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Kiraaaa moja omiljena žgoljavica. Nisam gledala, hvala Aire
U spasio si me...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Odgledah sinoc The Judge. Nesto i nisam impresioniran s obzirom koliko su mi ga nahvalili. ali ne moze da se kaze da nije dobar film, stavise ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostRozamunda dobija oskara garant... (mada i tu se da diskutovati)
Vise mi je bila sexy u "Jack Reacher" gde nije imala nikakve "scene" nego u ovom GG.
Ben Affleck standarno niti mirise niti smrdi - bar za mene al` jebi ga ko mene sta pita, on dva Oskara u padze (prvi opravdano) a ti Leonardo se jebi po gudurama i dzunglama, povedi i Klunija sa sobom.
Opasno ogavan i antipatican lik glumi, tako da verujem da ce se smuciti svima
Evo sada vec "vidim" neke koje bi to trebale da dobiju pre nje ... pre svih Dzulijan Mur ... mada videcemo ...Last edited by Sandugp; 05-01-15, 10:47.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment