Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako ste ovih dana imali priliku da prošetate Beogradom, sigurno ste primetili najavu da AMC stiže u Srbiju! Poznati američki kanal počeće da emituje svoj program u Srbiji, putem kablovskih operatera, od 5. novembra.
Kanal AMC je poznat po serijama kao što su The Walking Dead, Breaking Bad, Mad Men i The Killing. Za sada nema informacija o tome koje serije ćemo pratiti na ovom kanalu, niti kako će izgledati programska šema, ali je sasvim sigurno da nas očekuje bogat i atraktivan program.
Na Facebook stranici kanala piše da i dalje traju pregovori sa najvećim kablovskim operaterom, SBB-om, o emitovanju AMC-a.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
-
Sto se tice novog kanala,koji treba da pocne 5og novembra.....
U početku AMC će biti dostupan preko onih kablovskih operatera koji emituju MGM:
Monitor d.o.o.
PEP-KDS d.o.o.
Telekom Srbija A.D.
Kablkom d.o.o. Beograd
JM OSKAR d.o.o. Kuršumlija
Orion Telekom d.o.o.
Knight Development Support d.o.o.
Kopernicus Technology d.o.o.
Invest Inženjering d.o.o.
Jotel d.o.o.
ZTR City Servis
Polaris Media AD
Radijus Vektor d.o.o.
Udruženje korisnika kablovske televizije Zaječar
Sat-Trakt d.o.o.
Targo Telekom d.o.o.
Exe Net Advertising d.o.o.
Radimo na tome da kanal bude dostupan preko svih kablovskih operatera, zato se nadamo da će se ovaj krug proširiti. Sve aktuelne informacije moći ćete da nađete kod kablovskih operatera.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Sigurno da postoji, tesko neki kanal, pa i strana verzija kanala za nase trziste, moze da opstane bez SBBa. To je blizu 3 miliona korisnika u regionu, neka od svakog dobijaju 10 centi pa ti vidi koje su to pare, a AMC moze i bolje uslove izvuci uz pravu ponudu.
To sto je strani, a lokalizovani kanal u pitanju nista ne znaci. Sjeti se Foxa na pocetku, a pogledaj kako taj program sad izgleda.sigpic
Comment
-
Upravo sam odgledao Gone Girl i ostao sam bez reci.Oborio me je s nogu, kasnije kada se saberem napisacu vise.Sto se mene tice dok ne pogledam Boyhood i Birdman najbolji film u poslednjih par godina.12 Years a Slave je naspram GG smejurija.Retko kada mi se ovo desava, ali u narednih par sati ne zelim nista vise da pogledam, ne ide uopste da bilo sta pogledam nakon GG i prosto ne zelim sebi da pokvarim raspolozenje kao i da ovaj utisak koji imam o filmu padne u senku neceg drugog.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostUpravo sam odgledao Gone Girl i ostao sam bez reci.Oborio me je s nogu, kasnije kada se saberem napisacu vise.Sto se mene tice dok ne pogledam Boyhood i Birdman najbolji film u poslednjih par godina.12 Years a Slave je naspram GG smejurija.Retko kada mi se ovo desava, ali u narednih par sati ne zelim nista vise da pogledam, ne ide uopste da bilo sta pogledam nakon GG i prosto ne zelim sebi da pokvarim raspolozenje kao i da ovaj utisak koji imam o filmu padne u senku neceg drugog.sigpic
Comment
Comment