Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostI ja sam juče odgledao Divergent i delim utiske ništa posebno , čak me malo podseća na Hunger Games ne znam što .
SpoilerSmak sveta,borba protiv vlade i tinejdzerska ljubav...
Ovo cu da skinem za veceras,izgleda mi obecavajuce,a cudi me da nisam pogledao do sad....
Prisoners
Originally posted by Bonomo View PostKnjiga je miljama bolja. Bas puno scena je izbaceno... Ali ono film te tera da procitas knjigu i daje ti neki uvod u pricu tako da nije los film .Last edited by z0La; 31-07-14, 20:50.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostI mene isto,mada nisam gledao film,nego sam procitao knjige.U principu,pomalo slicna prica....
SpoilerSmak sveta,borba protiv vlade i tinejdzerska ljubav...
Ovo cu da skinem za veceras,izgleda mi obecavajuce,a cudi me da nisam pogledao do sad....
Prisoners
Moram knjigu procitati.Uvek sam bio misljenja da je knjiga 2 puta bolja od filma/serije.Prvi primer za to,bar po meni je GoT.Procitao sam 5 delova,a odgledao samo jednu sezonu,i odustao...jer ne moze da se poredi sa knjigom...
Ne postoji film koji pobedjuje knjigu . Divergent je samo jedan primer toga. Nisam citao Game of Thrones pa ne mogu da pricam nista o knjizi ali serija je super . Bar sam ja dobio takav utisak nakon 4 sezone gledanja .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Koliko je ovo dobar filmMislim da je ovo najbolji deo do sada. http://www.imdb.com/title/tt2333784/?ref_=cs_ov_ttHome Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostVec 10min trazim ovaj tvoj post.
Upravo gledao. Tom jebeni Hardy!
Meni je predobar! Stvarno sam zadovoljan filmom. Aj ako je jos neko gledao pa da razmenimo utiskeDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Comment
Comment