Pa hajde preporuci onda ti nesto , ali nemoj da je nesto staro tipa 70-tih godina.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by chofy88 View PostSvi su odlicni, ali sticem utisak da je ovaj film precenjen.
To je vise nekako eksperiment koji je uspeo, nego film sa likovima i pricom i emocijama. Valjda ne stignes da se udubis u pricu i atmosferu jer se prekida na svakih 10min i pritom gubis vreme na to sto razmisljas dal se reziser negde zajebaoIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPa hajde preporuci onda ti nesto , ali nemoj da je nesto staro tipa 70-tih godina.
Je l' si gledao Enemy ? Je l' volis mind-fuck filmove ?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPa hajde preporuci onda ti nesto , ali nemoj da je nesto staro tipa 70-tih godina.
Gde ces ozbiljan film sa Jannifer Anniston, gotivim ja nju, ali nije ona iz te price.sigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View Post@ prskaj
Ovo nisam gledao.
Jel cemu ovaj?
http://www.imdb.com/title/tt0398017/
Klasik isto nisam gledao.
Pa iskreno ne mogu jedino za njega nesto bas da garantujem jer mi je lepo bio legao davno na moru, jedini kisan dan, pa ono kad se molis da na tvu bude bilo sta a IN televizija te odusevi i onda kao da si dobio remek delo
Ja sam presusio, nek te ostali posavetuju, ja razmisljam dal opet da odgledam dvanaestoricuIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postja razmisljam dal opet da odgledam dvanaestoricusigpic
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostPa u principu nije, nijedan film do tada nije na tu foru odradjen ( tj verovatno jeste kao i sve u zivotu ali ne na taj nacin i toliko dobro izneseno ) i treba imati hrabrosti za tako nesto. Ne mogu to da objasnim ali to je jedan od onih filmova koje ne volim, a volim. TJ bolje receno ne volim, ali postujem.
To je vise nekako eksperiment koji je uspeo, nego film sa likovima i pricom i emocijama. Valjda ne stignes da se udubis u pricu i atmosferu jer se prekida na svakih 10min i pritom gubis vreme na to sto razmisljas dal se reziser negde zajebaosloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMa gledaj to. Zabavan je
Slicni njemu su i"Law abiding citizen"i "Butterfly on a wheel".
evo ti i ovaj
http://www.imdb.com/title/tt1924396/?ref_=nv_sr_1
mnogo dobro krece, mnogo kvalitetna produkcija, vrpoljio sam se kao dete od srece u prvih pola sata, ali na kraju sam ostao iznerviran jer nisam mogao da predjem preko nekih gresaka i nelogicnosti, al ko zna mozda te bude odradio odgledaj trejler u svakom slucajuIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Nisam ga brate gledao Enemy , upravo sam odlucio da cu njega skinuti.
A ovaj ide na listu cekanja.
http://www.imdb.com/title/tt0398017/
SpoilerSto prskaj brat preporuci to ne moze biti lose da ga jebes.
Comment
Comment