Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View Posthttp://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nm_knf_i3
Kakav je Villeneuve otac. Ako ovako nastavi bice jedan od najboljih rezisera svih vremena.
Brutalan film, atmosfera napeta u pm. Nije mi dobroDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostKanadasko-francuski mu je najbolji, ali ova 2 americka su jako dobra, svaki na svoj nacin.
Enemy je ocigledno nesto sto je njegov neki licni pecat, njegovo mezimce
Samo mi nije jasna ocena na IMDB-u. Jesu ljudi retardirani?
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostDobro film nije za svakoga.
Ultra spor, tenzija od prvog do poslednjeg kadra, osecaj nelagode blago receno, dosta simbola utkanih kroz film, kraj otvoren...
Bitno da Kapetan Amerika i ostale gluposti imaju ocenu preko 8.
A sta se i ja nerviram kad svaka susa moze da daje ocenu na tom IMDB-u.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostBitno da Kapetan Amerika i ostale gluposti imaju ocenu preko 8.
Stari smo mi već asovi Ljubašine, veruj ti tvom bratu. P.S. Nisam sada pijan
Comment
-
I meni malo nervira sto se precenjuju Marvelovi filmovi.Avengers i Kapetan Amerika da se nadju u top 250.Avengerse jesam gledao, zato sto sam dobio poziv, za Kapetana hvala Bogu nisam.Doduse Avengerse sam pogledao samo zbog Iron Man-a, mada film po meni nista bitno ne odskace od drugih.
@chofy
House of Cards definitivno, Kevin Spejsi sabija.Prosto nisu mogli da pronadju boljeg od njega za tu ulogu.On je taj koji gura seriju na visi nivo.Preostale mi jos dve epizode do kraja druge sezone.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJbg, ja nikad nisam gotivio te filmove gde jedan lik sam prebije 500 negativaca.
Crtaci tipa Up, Madagascar i Despicable me su sasvim ok
@KE7 - ma razumem ja to, ali se svejedno nerviramsigpic
Comment
Comment