Odlican niskobudzetni film (180.000 dolara je budzet). Mesavina romanticnog filma i mjuzikla, bez profesionalnih glumaca (glavne likove glume profesionalni muzicari Glen Hansard i Marketa Irglova), sa sjajnom muzikom (dobio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu). Pravo osvezenje i velika preporuka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odlican niskobudzetni film (180.000 dolara je budzet). Mesavina romanticnog filma i mjuzikla, bez profesionalnih glumaca (glavne likove glume profesionalni muzicari Glen Hansard i Marketa Irglova), sa sjajnom muzikom (dobio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu). Pravo osvezenje i velika preporuka.
Last edited by Mr. Wolf; 20-04-14, 22:52.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
-
-
Lone Survivor
Lone Survivor
Moze da prodje kao popodnevna zabava i to je sve sto ovaj film ima da ponudi. Preterivanje na dosta mesta, realnost = 0.
5.5/10Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
-
Last edited by Mr. Wolf; 27-04-14, 13:28.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
CUdan film jako,al zamimljiv ,ako je neko gledao voleo bi da mi se razjasni kraj malo bolje ......
http://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nv_sr_1sigpic
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt2382396/?ref_=nv_sr_1
Odlican film. Bas je neki moj fazon
Inace ulogu jednog od negativaca igra covek koji uopste nije glumac vec beskucnik. Sjajan posao je odradio! Sad sam procitao da je preminuo malo nakon snimanja filma
Cage konacno dobra uloga, nadam se da ce biti jos ovakvih small budget filmova. Ne zelim da bude zapamcen po smecu koje je snimao u poslednjih par godina.
Comment
-
Enemy
Enemy
Filmcina ! I pored WTF momenta na samom kraju filma, kada dodjete sebi, i malo razmislite o nekim scenama, kockice pocnu da se slazu i dobija se cela slika.
S obzirom da, nakon odgledanog trejlera, nisam puno ocekivao od filma, prezadovoljan sam kako je sve ispalo.
9.5/10
Stand Up Guys
Stand Up Guys
Proslo je dosta vremena, toliko da vise i ne pamtim koji sam film prekinuo pre odjavne spice, ali i tom dugackom postu dosao je kraj.
Cak i pored glumcina kakvi su Al Pacino, Christopher Walken i Alan Arkin , Stand Up Guys je gomila smeca upakovano u samo sat i po vremena.
Kako sam se samo zeznuo sto nisam pogledao ni ocenu, ni kritiku ovog filma, vec su me imena u glumackoj postavi "prevarila". Izdrzao sam oko 30 min, vise od toga stvarno nisam mogao.
1.5/10
The Place Beyond The Pines
The Place Beyond The Pines
Odlican ! Iako ne uspeva da odrzi kvalitet s pocetka , film nijednog trenutka nije dosadan. Ryan Gosling je sjajan i dominira prvim delom, ostavljajuci odlicnog Bradleya u senci. Klinci iz poslednje trecine su takodje na visini zadatka, a lepo je videti i Raya Liottu (koji opet glumi loseg momka ) u nekom normalnom filmu.
Muzika je jos jedan + ovom filmu.
Preporuka
8.5/10Last edited by Mr. Wolf; 07-05-14, 02:52.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment