Originally posted by Johnny
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Imao sam priliku da ponovo pogledam The Doors(1991)
I opet se odusevio kako je Val "skinuo" Jim-a. Val mi je jedan od omiljenih a i Doors-e obozavam i uvijek mogu gledati ovaj film.
... u zadnje vrijeme nista nisam gledao jer nemam vremena A ovaj mi je dobro pao i ako sam ga gledao vec tri puta
Inace, na fakultetu smo ove godine organizovali klub ljubitelja RnR-a i okupljamo se svake druge nedelje, i svaki put je vece posveceno nekom bendu ili muzicaru Eto, veceras su na redu bili Doors-i pa je ovaj film bio najbolji nacin da se oni predstave publici(mada je vecina prisutnih uglavnom upoznata ) i naravno da ga pogledaju oni koji mozda nisu imali prilike. Tako je isao film i za Joy Division, Lennon-a, Cohen-a... Mislim da smo jedini Ekonomski fakultet koji u svojim prostorijama organizuje nesto ovako Naravno, ova okupljanja su otvorena i moze da dodje ko god zeli, pa se redovno desava da dodju i neki stariji ljudi koji su culi za to, a bogami ima i onih koji tu zalutaju jer su culi da ima besplatno da se popije i pojede...
Eto, morao sam malo da nas izreklamiram
Comment
-
Jos samo da Podgorica nije vecini Bogu iza cukljeva.
Kad ste spomenuli superheroje, ja mogu da gledam samo one koje sam gledao u osnovnoj(jedino sam Iron Man u srednjoj), jer me drma nostalgija i pogledam i mislim da cu u vecini slucajeva ici do bioskopa da pogledam.Cisto sumnjam da cu ikada da pogledam Thor ili Captain America, ali uvek cu hteti X-Man-a, Spidermana, Iron Man-a ili Batmena jer sam to gledao u detinjstvu i zeleo bih da odrzim kontinuitet gledanja(sem ako me ne razocaraju sa nekim potezom, pa ih izbojkotujem).Kada je prica povezana, naravno da bi mi bilo glupe da odjednom prekinem da gledam tu fransizu.Jedino sam poslednjeg Supermena gledao u bioskopu, ali to je zato sto je Nolan bio jedan od producenata i zato sto je burazerov drug pitao da idemo.Pre tri godine sam isto tako pogledao treci deo Toy Story zato sto mi je bio uz The Lion King bio najomiljeniji animirani film u detinjstvu, a dok ove sadasnje ne bih zeleo da pogledam.Jedan deo mene nikad nece da odraste.
Nisam znao da su Kelso i Dzeki ''ponovo'' zajedno.
Nolan rezira Interstellar.Prepare to have your mind blown!Last edited by Ricma; 26-03-14, 00:42.
Comment
-
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Moj omiljeni glumac Martin Lawrence!!Nzm neki njegov film u kome se nisam upisao od smeha.
Evo preporuke za ovaj:::
http://www.imdb.com/title/tt1321509/?ref_=nm_flmg_act_6Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt2358891/?ref_=nv_sr_1
Ipak je ovo jedno remek delo
Meni je Jagten bolji (jer je bas moj tip filma), ali nema sumnje da je Velika Lepota zasluzeno osvojila oskara.
Comment
Comment