Originally posted by Freshman91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Iskreno, izbegavao sam takve filmove, ali blizu suze u oku bio sam kod Million Dollar Baby. Nikad vise ga necu gledati, to je sigurno.
Mislim da smo pisali na ovu temu.
E da, secam se kao klinac dok sam gledao Niciju zemlju da sam bio bas sjeban, jbg davno je to bilo da bih tacno znao, ali znam da nije bilo lako.Last edited by Black Mamba 24; 01-03-14, 00:49.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostIskreno, izbegavao sam takve filmove, ali blizu suze u oku bio sam kod Million Dollar Baby. Nikad vise ga necu gledati, to je sigurno.
Mislim da smo pisali na ovu temu.
Comment
-
-
Odavno, ali odavno se nisam ovoliko smejao dok sam gledao neki film. Tri sata ciste zabave.
Martin Fucking Scorsese i Leonardo Fucking DiCaprio izgleda ne mogu da omanu. Trebao mi je bas ovakav film, da se ismejem ko covek, pogotovo posle onog juce.
Leo , najbolji glumac generacije i jedan od najboljih ikada, pjeske. Covek #diskonektuje, covek se sprda, covek dominira svakom ulogom i to onako brutalno, prebrutalno sprdanje. Majstor
Objektivno - Brat Metju zasluzuje Oskara, pokidao je.
Subjektivno - Leo Fucking DiCaprio
9.5/10
Ceka se Director's Cut verzija
Last edited by Mr. Wolf; 01-03-14, 14:19.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Rossonero View Post
Evo vec me steglo.. Za ovaj film kao dete placem svaki put..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Kada smo kod smeha, pre neko vece ubodem na hbo neku budalestinu od filma, totalno djubre ali ismejao sam se kao kreten. U fazonu parodija na rijaliti souve, nije ono vidno ismevanje i glupiranje nego kao sve ozbiljno ali parodija.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Mozda sam lud, ali meni ovo uterivalo vlagu na oci...
"Now I know why you people cry"
Comment
-
Comment