Ja samo placem kada su emotivne scene sa zivotinjama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dallas fejluje on so many levels, ali ima dvojicu glumcina koji su objasnili za ovu godinu,
i sve osim Oskara u njihovim rukama cu smatrati kradjom. Jos uvek ne mogu da verujem
da Mejtu moze da ima ovakvu godinu. Sta se desilo s tim covekom?It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostDallas fejluje on so many levels, ali ima dvojicu glumcina koji su objasnili za ovu godinu,
i sve osim Oskara u njihovim rukama cu smatrati kradjom. Jos uvek ne mogu da verujem
da Mejtu moze da ima ovakvu godinu. Sta se desilo s tim covekom?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Imao je i ranije pomeranje granica ali su nekako ostali ne primeceni zbog onih sladunjavih filmova ali svakako da mu je 2013/2014 neverovatna, sto me bas raduje.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostDroga Apa, droga!
Posle zenidbe snimio Mud, Dallas Buyers Club, The Wolf of Wall Street,
i radio sa Nolanom na Interstellaru. Plus, tu je naravno i True Detective.
Pre toga nekih desetak godina cistog smeca.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Meni je njegov ovaj "ozbiljan" uzlet poceo sa (2011) The Lincoln Lawyer
P.S
Giggsy i ja pomislili na isto.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostDzared Leto je trandza, i to odlicna, jer ionako lici na zenu.
Metju Mehonaki se priblizio Bejlu iz Mahiniste kada je mrsavljenje u pitanju i ima sidu.
The end.
Originally posted by AK47 View PostKad je emocija u pitanju samo John Q
Imao Matthew Two for the Money, po meni jako dobar film. I onaj Edtv bio jako interesantna komedija.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment