Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zasnovan na istinitom dogadjaju, film prati borbu za zivot Kapetana Filipsa otetog od strane somalijskh pirata. Sve funkcionise odlicno, film nijednog trenutka nije dosadan i 2h brzo prodju. Henks je, kao i uvek, na visini zadatka, kao i Barkhad Abdi (ovo mu je prva filmska uloga). Ukratko - preporuka.
9/10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juce mi se nesto nije spavalo pa sam pustio jos jednom Gravity, bas zbog Ljubinog komentara, i moram reci da sam promenio misljenje u vezi ovog filma. Verovato sam prvi put bio pod utiskom stvarno sjajne rezije zbog koje i dalje tvrdim da Alfonso Cuarón treba da dobije Oskara, naravno, tu je i sjajna Sandra Bullock i to je sve sto mi se svidelo sada kada sam ga drugi put pogledao.
Iako film ima nekoliko sitnica koje su mi zasmetale, on nijednog trenutka ne skrece sa svoje putanje. 90 minuta uzivanja.
Prvi utisak moze dobro da prevari i da zamaze nedostatke koje ovaj film ima. Moja preporuka za ove sto tek planiraju da gledaju je: odgledajte ga samo jednom, pa ako vam se svidi - svidi.
Inace, tek sam sada obratio paznju na veliki fail u filmu - kosa kod Sandre je uvek lepo namestena iako je u svemiru
p.s. ako nista drugo, bar me je Gravitacija lepo uspavala
Gravity na kraju od mene dobija solidnih 6.5/10 i to najvise zbog Alfonso Cuaróna i Sandre Bullock.Last edited by Mr. Wolf; 11-02-14, 16:48.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostPostoji li neki film iz 21. veka da se tebi svidja ?
Evo od ovih iz 2013. - Jagten, Dallas buyers club, Her, 12 years a slave, Rush, Prisoners...
Pa onda - Batman, Intouchables, Fighter, Warrior, King's Speech, Black Swan, Master, Incendies, Shutter Island, Gran Torino, There Will be blood, No country for old men, Prestige, Oldboy .... i masa drugih koje sam zaboravio.
I ko zna koliko jos odlicnih, solidnih, zanimljivih, originalnih...
Tako da
Comment
-
Ja ne smem ni da kazem koliko klasika, cuvenih filmova, remek dela nisam odgledao. Mene je jos veca sramota. Ali dobro, film po film i to ce se promeniti.Last edited by Mr. Wolf; 12-02-14, 14:16.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostPogledao Casablancu. Ne morate reci, jest me sramota sto sam tek sada pogledao.
Ingrid Bergman najlepsa glumica svih vremena definitivno, kakve Mile Kunis, Jennifer jedna, druga, treca i ostali bakraci, ne mogu joj na kilometar prici.
Pa jedna Monica Bellucci je barem duplo lepsa
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostMambaro vid' posalji i meni to sto koristis, vidim da te radi... ono brate ludilo.
Pa jedna Monica Bellucci je barem duplo lepsaSpoiler
@Johnny
Ma nisam ni ja, ali ovo ne samo da je klasik, vec je i brend, tradicija.Last edited by Black Mamba 24; 12-02-14, 14:23.sigpic
Comment
-
-
Lepa je, ali ne ide to protiv klasike. Stavi njoj frizuru Ingrid pa vidi na sta bi licila.
Grace Kelly ili Kim Novak iz Vertiga takodje kidaju, bas mi zanima kako bi se kotirale u danasnjem Holivudu.
@Rossonero
Ne verujem u ovakve price, pogotovo ne sad jer bi bila ogromna prevara. Tacno vise necu ni gledati dodelu ako on dobije.Last edited by Black Mamba 24; 12-02-14, 14:51.sigpic
Comment
Comment