Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Indigo View PostGravitacija mi je zesce njesra ali zesce.
Wolf of wall street i vesela druzina objasnili.
American Hustle sa meni omiljenim Kuperom i Bejlom je svakako must watch.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŠta objasnili, Vuk je vrlo verovatno i najveće sranje koje sam ja gledao u svom životu, poslednja dva filma koja sam odgledao sa Leonardom su mi ispala toliki šit da mi se sama faca pomenutog glumca smučila, pri tom mislim na Vuka i na Velikog Getsbija, totalno filmovi van mog ukusa, od ovog drugog me čak i zabolela glava, kako unakaženo remek delo od knjige kroz taj film, nebo i zemlja.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŠta objasnili, Vuk je vrlo verovatno i najveće sranje koje sam ja gledao u svom životu, poslednja dva filma koja sam odgledao sa Leonardom su mi ispala toliki šit da mi se sama faca pomenutog glumca smučila, pri tom mislim na Vuka i na Velikog Getsbija, totalno filmovi van mog ukusa, od ovog drugog me čak i zabolela glava, kako unakaženo remek delo od knjige kroz taj film, nebo i zemlja.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Sam Jordan izjavi da je Di Caprio pokidao ali sta on zna samo je proziveo taj zivot i napisao tu knjigu.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPročitaj knjigu i vidi razliku, tj. šta ti je veće uživanje bilo.
Ukusi su razliciti.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Ja kažem da je film meni očajan, pogotovo Veliki, napravili su film u obliku mjuzikla nekog, nešto na tu foru, a meni se to ne dopada.
Vuk je velika količina glupiranja, klasično ono američko sranje, sa tim nekim i forama. No što reče moj Juventin ukusi su različi i baš hvala Bogu da je tako.
Ako mene neko pita za mene je najbolji film koji sam odgledao u 2013. (iako je izleteo godinu pre) http://www.imdb.com/title/tt1276104/ baš onako zadovoljio moj ukus, od ideje, preko priče i sve to kako je odrađeno u istom.Last edited by Brajkula; 09-02-14, 15:41.
Comment
-
Niko nije rekao da je lose odglumio. Niti sam cuo nesto pametno, niti sam video nesto zanimljivo ili smesno u filmu koji traje 3h. :/
Napravili ste Betmena od tog Belforta jbt (mislim na njegov lik i delo, ne na film).
Catch me if you can ima slican temelj, a film je za klasu ispred ovog, mnogo je bolje uradjen glavni lik, ovo mi je bas neka decija furka.
Necemo da se zajebavamo.Last edited by Black Mamba 24; 09-02-14, 15:46.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNiko nije rekao da je lose odglumio. Niti sam cuo nesto pametno, niti sam video nesto zanimljivo ili smesno u filmu koji traje 3h. :/
Napravili ste Betmena od tog Belforta jbt (mislim na njegov lik i delo, ne na film).
Comment
-
Brajko hoće da kaže da je pročitao "Veliki Getsbi".sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Dominiraj Leo, dominiraj !!!
Koje ce tek uzivanje biti kad izadje produzena verzija (4h )
SpoilerProblem ???
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostJa sam čuo pametno, neću da lažem, a to je kada Leonardo i onaj broker na samom početku sede u restoranu i kada ga on savetuje da čovek pod pritiskom treba 2x dnevno da se samozadovoljava i na taj način izbacuje pritisak iz sebe
Ali poslije toga ide jedna od najjacih scena
sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment