Originally posted by Heartbreak
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Najbolji kanal na kablovskoj, Comedy Central Extra, dodatno ojacan
http://www.imdb.com/title/tt0386180/
http://www.imdb.com/title/tt1621748/sigpic
Comment
-
Odgledah The Time of the Doctor. Odlicno uradjenoLast edited by Lord Aleksoni; 30-12-13, 17:29.
Comment
-
Razocaran sam gravitacijom
Pogledavsi malo kritike pre filma ocekivao sam remek delo, a dobio corak. U pojedinim situacijama previse prepatetican i vrlo nerealan u kljucnim momentima. Opet sa druge strane vizuelno je besprekoran i doveden do savrsenstva ali osim vizuelnog uzivanja film mi nije ponudio nista konkretno.
Solidna Sandra uz neprimetnog Klunija i film koji nece imati neko znacajno mesto kod mene
5/10sigpic
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostRazocaran sam gravitacijom
Pogledavsi malo kritike pre filma ocekivao sam remek delo, a dobio corak. U pojedinim situacijama previse prepatetican i vrlo nerealan u kljucnim momentima. Opet sa druge strane vizuelno je besprekoran i doveden do savrsenstva ali osim vizuelnog uzivanja film mi nije ponudio nista konkretno.
Solidna Sandra uz neprimetnog Klunija i film koji nece imati neko znacajno mesto kod mene
5/10
Comment
-
Neverovatan film Stiva Mekvina zasnovan na istinitoj prici slobodnog crnca koji nakon otmice biva prodan u ropstvo. Dirljiva i potresna prica, sa Chiwetel Ejiofor-om u glavnoj ulozi i Michael Fassbender-om za kojeg ocekujem da ce ovom ulogom sebi obezbediti oskara za najbolju sporednu ulogu, jer je covek prosto neverovatan. Tu su jos i Pol Djamati, Bred Pit, Majkl Vilijams
Sad razmisljam koje bi zamerke mogao da nadjem i sta mi se nije svidelo u filmu ali nema sanse...mozda sam jos uvek pod uticajem filma pa euforicno govorim o njemu, ali ovo je film koji ima sve....dobar scenario, sjajnu glumacku ekipu i odlicnog reditelja
Inace, jos uvek je rano govoriti o oskarima, ali sudeci po nominacijama za zlatni globus, gde je 12 godina ropstva pokupio najvise nominacija (7 - najbolji film, rezija, glumac, sporedni glumac i glumica, scenario, originalni scenario) ocekujem da nekolicina zlatnih statua ode upravo za ovo ostvarenjeLast edited by Heartbreak; 03-01-14, 00:23.sigpic
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostUpravo pogledao "12 Years a Slave" i imam samo jednu rec... filmcina. Drzala me budnim svih 2 sata sto je jedino u ovoj godini od filmova uspeli Jagten i Hobbit, i jos par ali sad ne mogu da se setim.
Dobijem popizzzz kada se tako nalozim i onda film bude loseg audio i video kvaliteta.
Nadam se da ti nisi imao taj slucaj sa ovim filmom.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
-
Odgledao http://www.imdb.com/title/tt1670345/
Samo je kraj vredan paznje. Dobri su trikovi itd ali opet nije to to. Moglo je to bolje da se odradi .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment