Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
-
Ma ja bih vise voleo da su konkretnije i dublje usli u njihov porodicni problem, ovako se fokus nekako vise stavlja na borbu (koja je perfektno uradjena).
Sve u svemu film je fenomenalan, ali ja skoro uvek nadjem neku sitnu manu i pravim se pametan. Kao mislim da znam sta bi film moglo da ucini jos boljim
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMa ja bih vise voleo da su konkretnije i dublje usli u njihov porodicni problem, ovako se fokus nekako vise stavlja na borbu (koja je perfektno uradjena).
Sve u svemu film je fenomenalan, ali ja skoro uvek nadjem neku sitnu manu i pravim se pametan. Kao mislim da znam sta bi film moglo da ucini jos boljimsigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Mislim da je Apa vec hvalio "The Past" Asgara Farhadija ali moram i ja Jos jedna sjajna prica o problematicnom odnosu u porodici, raspadu braka, ali za rasliku od Separationa gde se sve to odvija u sadasnjosti, ovde imamo rasplet iz proslosti. Mogao je cak i biti nastavak filma
Sjajna Bejo koja je i uzela nagradu u Kanu, ali mene je klinac u filmu odusevio. Pitam se ponekad kako tako mala deca uspevaju da odigraju tako uverljivo i fenomenalno iznesu lik.
Realno, surovo, mnostvo detalja, sjajan prikaz, odlicna prica
Zakljucak: kome se svideo razvod, volece i ovoLast edited by Heartbreak; 27-10-13, 23:01.sigpic
Comment
-
-
Comment
Comment