Hahahahahahaha koja smejurija. Bolje da su stavili nekog dedu umesto njega...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by l1m4r; 23-08-13, 13:33.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Hahahaha sta radi Aflek A boli njega, on ce da se posprda sa ulogom I onako nisam fan takvih filmova, tako da sam ravnodusan i cak mi je milo sto je Aflek uskocio
Hejtovali su i Ledzera kad je dobio ulogu, a sad mu se isti ti klanjaju
Ne kazem da ce Aflek biti dobar, ali to je Betmen...za takvu ulogu i ne moras biti neki glumac.
Makar vise necu morati da slusam onaj Bejlov "Klint Istvud na steroidima" betmen glas. Ono mi je bila najveca komedija. A novi film cu pogledati samo da vidim Afleka Neka mu nekako uglave i Dejmona u pricu..neki Robin ili tako nesto.
Val Kilmer je najbolji Betmen!
Comment
-
Last edited by Mr. Wolf; 23-08-13, 15:17.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Pesimizam zbog Ledzera je verovatno bio zbog filma Brokeback Mountain.A i Hit je imao par dobrih uloga dok nije dobio Dzokera, samo je doduse to bio drugi zanr.To je bio tada veliki preobrazaj, a i imao je puno godina nad sobom i tek je poceo.A s druge strane imas Afleka koji nije imao nijednu ulogu koja bi te odusevila.
Osvetnici ce pojesti ovo vec za uzinu, poraz vec u startu.Jedino se radujem novom soundtrack-u Hansa Cimera.
I meni je Val Kilmer najjaci Betmen.
Comment
-
Gledao sam Dejmona,u filmu"Talentovani gospodin Ripli"covek je odglumio za oskaraCovek zna da odabere filmove,Dzord Kluni isto dobro glumi,a posebno u filmu sa Ketrin Zitom Dzons,onda Robert de Niro i Al Pacino,ima jos glumica i glumaca,koji glume za medalju,ove mladje necu ni da nabrajamali Ben Aflek je pobednik,ima jednu te istu facu u svakom filmu
Comment
-
A i onako je pod maskom, tako da who cares... Kad je mogao Kluni, vala moze i Aflek.
Sad mi pade na pamet jedan covjek koji je trebao da dobije ulogu.
SpoilerLast edited by powerslave; 23-08-13, 15:48.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostA i onako je pod maskom, tako da who cares... Kad je mogao Kluni, vala moze i Aflek.
Sad mi pade na pamet jedan covjek koji je trebao da dobije ulogu.
Spoiler
Comment
Comment