Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Pripremio sam neke filmove za skidanje, pa me interesuje da mi od ovih preporučite koji prvi da pogledam, koji je na vas ostavio dobar utisak (ako uopšte neki jeste)
Inače filmove sam random birao sa jednog sajta.
Assault on Wall Street
Dead Man Down
G.I. Joe - Retaliation
Killing Season
London Boulevard
Mud
New Jack City
Olympus Has Fallen
The First TimeOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Ja bih gledao prvo "Mud", vidim da je pobrao dobre kritike, Killing Season mozes slobodno da izbrises sa harda, vece djubre nije snimljeno jos od Andjinog prvenca.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostPripremio sam neke filmove za skidanje, pa me interesuje da mi od ovih preporučite koji prvi da pogledam, koji je na vas ostavio dobar utisak (ako uopšte neki jeste)
Assault on Wall Street
Dead Man Down
G.I. Joe - Retaliation
Killing Season
London Boulevard
Mud
New Jack City
Olympus Has Fallen
The First TimeIt is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostPripremio sam neke filmove za skidanje, pa me interesuje da mi od ovih preporučite koji prvi da pogledam, koji je na vas ostavio dobar utisak (ako uopšte neki jeste)
Assault on Wall Street
Dead Man Down
G.I. Joe - Retaliation
Killing Season
London Boulevard
Mud
New Jack City
Olympus Has Fallen
The First Timesigpic
Comment
-
(500) Days of Summer
SpoilerU najmanju ruku cudan film. U jednom delu filma se kaze kako ovo nije ljubavna prica. Izgledace kao da jeste, ali to stvarno i nije. Film nije tipican, neki ce reci da je dosta realan, i verujem da ce se mnogima svideti ovakva prica. Meni i nije bas, delom zato sto mi je lik koji glumi Zooey Deschanel potpuno odvratan i iritirajuci, a delom jer tokom celog filma sam imao neki cudan osecaj. Sto se nekog smeha tice, i toga nema mnogo, bar nije bilo kod mene. Sve u svemu okej je film, ne zalim sto sam ga video, ali od mene ima 5/10.
The Hangover Part III
SpoilerStandardne fore, ako vam se svidjaju prva dva, svidjace vam se i ovaj. Verovatno losiji od prva dva, ali opet je to-to..
7/10
I'm Not Scared (Io Non Ho Paura)
SpoilerJedna potresna prica o tome kako siromastvo moze da natera ljude da rade neke veoma lose stvari. Svakako bih preporucio svima koji zele da pogledaju neki film koji nije sa Engleskog govornog podrucja.
8/10
Larry Crowne
SpoilerDosta pozitivan film, koji ce vas ostaviti u lepom raspolozenju, ako niste drkos. Prava feel good komedija. Meni se bas svideo. K'o da moze nesto sa Hanskom da bude lose.
7.5/10
Looper
SpoilerDobar sci-fi. Mozda su se malo izgubili sa pricom, skrenuli sa kursa, ali meni je svejedno bio dosta zanimljiv.
8/10
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostKakav random izbor. 80% materijala ovde vredja osnovnu inteligenciju.
@p4p1 hvala ti punoOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostJel moze neko da mi nadje download link/torrent za domaci film Falsifikator?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pogledao sam Up in the air. Svideo mi se film, sasvim solidna drama za pogledati u podne na ovoj vrucini. Vera zvoni.sigpic
Comment
Comment