Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odgledao Dzi aj Dzo. sranje, evo sad pustio spring breakers 30 minuta i vise citam forum nego sto gledam film...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostTo je sigurno najgori film svih vremena. Ja ga ugasio posle pola sata. Nikad to nisam uradioOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMa smece, a i ribe su loseOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by chofy88 View Post
Превише добрих филмова сам погледао у последње време, плашим се да не понестану.
Сутра гледам неки нови од Гај Ричија, па се онда враћам на Квентина Ненадјебивог Тарантина.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostУправо погледао филм први пут у животу. И могу да кажем да је јебено савршенство од дела.
Превише добрих филмова сам погледао у последње време, плашим се да не понестану.
Сутра гледам неки нови од Гај Ричија, па се онда враћам на Квентина Ненадјебивог Тарантина.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostПогледао сам данас Снеч. Шта да кажем... исто филмчина. Заплети су феноменални.
Видећу да погледам тај сутра.
RockNrollu znam napamet!
Snatch - samo cu reci Bred Pit! DR!
2 cadjave je poseban na svoj nacin ;)
Serlok kida tj Rici kida sta god da uradi
Suits cela sezona za jedno vece. SOA sezona za vece. Wire koji traje po sat vremena 50+ minuta sam uspeo prve dve da izguram za 2 dana
A za tri dana sam uspeo 30 epizoda Justifieda da odgledamLast edited by l1m4r; 19-07-13, 15:02.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment