Treba mi isecak iz filma/serije, video sam da ima na netu, ali nisam gledao, pa ako neko jeste, da mi izdvoji neki interesantan deo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ima li neko ko je gledao i djanga i linkolna ko moze da uporedi glume Cristopha Waltza i Tommy Lee Jonesa. Msm koji vise zasluzije oskara ?
Comment
-
Originally posted by dejanmm View PostIma li neko ko je gledao i djanga i linkolna ko moze da uporedi glume Cristopha Waltza i Tommy Lee Jonesa. Msm koji vise zasluzije oskara ?
Odgledaj Blade Runnera...kakav fucking masterpiece
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Gledao al davno. Sad opet skidam da se podsetim. Film je legendaran.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Najludji film!
Spoilerkada ga dovati bibliotekarka ahahahahaahhahahahahahahahahaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostKakav random odgovor .
I da slazem se za film, jedan od najkultnijih sf-a svih vremena.
Ali ne bih rekao da je sf primarna stvar u ovom filmu. Da jeste, meni se ne bi svideo
Dosta je dubok film, a samo je vizuelno sci - fi. Ali kapiram da se slazes sa tim
Comment
-
Sad malo da se glupiram , bas gledam Silver Linings Playbook i ide ona prica kako je nastalo "OK" .
Inace profa engleskog u gimnaziji pricao da je nastalo tako sto je u I ili II svetskom ratu neki americki komandant slao izvestaj i kad ne bi bilo ubijenih pisao je prvo "zero killed", da bi kasnije pisao samo OK. Sad me bas zanima da li tacno ovo ili ono iz filma...Last edited by Black Mamba 24; 22-02-13, 02:58.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSramota me sto sam bio skeptican.
Ali ne bih rekao da je sf primarna stvar u ovom filmu. Da jeste, meni se ne bi svideo
Dosta je dubok film, a samo je vizuelno sci - fi. Ali kapiram da se slazes sa tim
Medjutim pored cele price/filozofskih pitanja koje pokrece film, scenografija prosto unistava svakog iole ozbiljnijeg konkurenta.
Blade Runner, Brazil i prvi Alien - sveto trojstvo kada je scenografija u modernom holivudskom filmu u pitanju.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostSad malo da se glupiram , bas gledam Silver Linings Playbook i ide ona prica kako je nastalo "OK" .
Inace profa engleskog u gimnaziji pricao da je nastalo tako sto je u I ili II svetskom ratu neki americki komandant slao izvestaj i kad ne bi bilo ubijenih pisao je prvo "zero killed", da bi kasnije pisao samo OK. Sad me bas zanima da li tacno ovo ili ono iz filma...
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment