Meni ti on lici na repera Djusa, da povucem jednu debilnu paralelu. Djus mrzi Pink, turbo - folk, a ne skida se sa Pinka i stalno se druzi sa tim likovima, cak ga i kamera prati. On valjda na taj nacin salje neku poruku i ismijava ih, a ustvari je tu radi para. Tarantino se kao sprda Staloneu, Norisu, Sigalu i ostalima koji prave filmove kakve prave(mada je meni Stalone i kao glumac i kao reditelj za klasu bolji od njega) i kao se sprda, a mislim da itekako uziva u takvim filmovima i uzasno je komercijalan. Medjutim neki se odusevljavaju sa dubinom i ironijom koja postoji u tim filmovima, a velika vecina, opet po meni, cisto voli takve koljacine.
Spilberg to ipak radi sa masu vise ukusa, on ima blokbastere ali brate kad snimi film, snimi cistu genijalnost. A njegov najbolji drugar je snimio Machete. Isto kao posprdno.
Spilberg to ipak radi sa masu vise ukusa, on ima blokbastere ali brate kad snimi film, snimi cistu genijalnost. A njegov najbolji drugar je snimio Machete. Isto kao posprdno.
Comment