Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by prskaj View PostOmiljeni kao Bond mi je Pirs Brosnan. A sto se tice Danijela Krejga, pa realno veoma je los kao Bond ali ne svojom krivicom. Promenili su se filmovi, Skyfall mi je mozda najbolji film od svih ali sto kaze Rondo - kao film, ali ne kao Bond film. Svi Bond filmovi su bili neka vrsta parodije i skup raznih klisea. Ovih zadnjih par se trude da se "ociste" od te reputacije, da budu ozbiljni, s tim sto hoce opet da budu povezani sa Bondom a ne da budu samo neki jeftini akcioni filmovi bez smeka, sto je jako tesko
danas da nadu od dosta novih mladih glumaca ali bolji je od Brosnana .Ali naravno stvar ukusa se podrazumeva
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostNe mogu verovati da je nekome pored S.Konerija najbolji Brosnan meni licno on uopste kao glumac cista nula ,a Krejg mozda su mogli i boljeg danas da nadu od dosta novih mladih glumaca ali bolji je od Brosnana .Ali naravno stvar ukusa se podrazumeva
Meni je Brosnan najgori . Dok sam Krejga zgotivio samo tako Ali sto kaze covek sve stvar ukusaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ja sam negde procitao da ce sledeci Bond biti onaj lik iz Nip n tuck tj Rezi me.
On je vec bio u uzem izboru al je izgubio od Krejga.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Moze ali tek za 3 filma mislim da je 3 potpisao novi ugovorLast edited by l1m4r; 07-01-13, 22:43.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostJa bih voleo da vidim kako bi se Michael Fassbender snasao u toj ulozi
Inace, upravo ce Fassbender glumiti u Assassin's Creed filmu. Pa eto, ako ima fanova serijala na forumu, (znam samo za Terminatora ) malo dobrih vesti. O filmu se ne zna nista sem glavnog glumca.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostNe mogu verovati da je nekome pored S.Konerija najbolji Brosnan meni licno on uopste kao glumac cista nula ,a Krejg mozda su mogli i boljeg
danas da nadu od dosta novih mladih glumaca ali bolji je od Brosnana .Ali naravno stvar ukusa se podrazumevaOriginally posted by Gandalf View PostSon - najbolji Bond
Brosnan - omiljen Bond
Christoph Waltz - kakva kraljina. Ocekivao sam los Django ali je prevazisao moja ocekivanja. Cak me je iznenadio Jamie Fox i veoma dobro izneo ulogu. Tarantino se malo pogubio na kraju, ali ga kapiram, u stilu u kom je odradio ceo film tako ga je i zavrsio. Mnogo mi je nedostajala Tarantino atmosfera, ono sto je nedostajalo u Inglorious Basterds ovde je nadoknadio. Obavezno se gleda opet, pa onda u bioskopu kad dodjeIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Comment