Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mozda se neki navijac Nadala nadje prozvanim. Ali svaka cast momku nema sta, to je kada zivot zapravo lici na nestvarni film.
Lepo ste me zatrpali sa svim predlozima, ima da prebacim par njih na fles da pokazujem drugaricama po jedan pred svaki mec."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostInace, ovaj video moze da posluzi i kao dobra komedija.
Salim seSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Prvo sto sam uradio dok se jos nisam ni posteno raspakovao je da sam
otisao u IMAX i pogledao The Dark Knight Rises. Bilo je jezivo!
Sutradan back-2-back Moonrise Kingdom i Beasts of the Southern Wild.
Wes Anderson je genijalan, kao i uvek. Jednostavno, ne moze da omane.
Dok mi je Beasts of the Southern Wild najprijatnije iznenadjenje ove
godine.
Kupio karte za Premium Rush (Joseph Gordon-Levitt), i za Ruby Sparks
(Paul Dano) isto back-2-back, $20 oba filma za dve osobe.
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostKupio karte za Premium Rush (Joseph Gordon-Levitt), i za Ruby Sparks
(Paul Dano) isto back-2-back, $20 oba filma za dve osobe.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Da se pozdravim sa svojim "trenerima" sto mi dadose onolike prejake filmove ne bi li od mene napravili bolju igracicu. Ima tamo da mi odzvanja u usima svako slovo vasih premudrih reci i ovih koje sam cula u ovim kultnim delima kinematografije. Posebno u secanju ostaju, naravno, reci Vladana Vlade Al Pacina koje ce me voditi kao svetlo u najdubljoj tami, kada pomislim da je sva nada za pobedom izgubljena.
Salim se malo, za par sati krecemo u pohod na titulu pa se cujemo nadam se za par dana ako budem u mogucnosti tamo da upadnem negde na net i prikacim se na ovaj prejaki forum.
Ziveli mi"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Odgledah Kiss Kiss Bang Bang.
http://www.imdb.com/title/tt0373469/
Meni se svideo, ima nekoliko sjajnih scena koje su me bas nasmejale. Robert Downey Jr. kao i uvek odlican. Preporuka.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Michael Clarke Duncan
Sjajna gluma u Milji i za mene ubjedljivo najupecatljiviji dio filma kad prica Henksu kako je umoran.
You tell God the Father it was a kindness you done. I know you hurtin' and worryin', I can feel it on you, but you oughta quit on it now. Because I want it over and done. I do. I'm tired, boss. Tired of bein' on the road, lonely as a sparrow in the rain. Tired of not ever having me a buddy to be with, or tell me where we's coming from or going to, or why. Mostly I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world everyday. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head all the time. Can you understand?sigpic
Comment
-
Originally posted by Rossonero View Post
neko mi je rekao da je ruska ili francuska verzija,koja je u stvari original mnogo bolja ali ja sam pogledao ovu americku jer nisam ni znao da to nije originalIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment