Originally posted by apacrow
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by apacrow View PostRadili su neku studiju u Francuskoj pre par godina,
po kojoj svako koga ovaj film ostavi ravnodusnim ima
neki vid sociopatije, samo je pitanje do koje je mere
ona izrazena kod koga.
Ono, sedis sat vremena nakon filma, nemas volje za
nista. Nije u pitanju strah, u pitanju je neki osecaj
jaci i od samog straha.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMa bezi bre da spopadam dete da vidim jel ima nesto na glavi
Inace ja se najezim od tih kuca gde su te tako gotovo antikvarne stvari, stare stvari, znas da je kuca stara 200 godina i da se u njoj moralo za to vreme desiti neko sranje i onda te neka jeza obuzme.
Meni je i Vestica iz Blera strasna pogtovo pocetak Mada isti efekat dobijes i kada se nadrogiras
@Rossonero
Ma daj bre, vec sam se najezioEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Cekaj, a jel se mora to po mraku gledati?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Stavio sam ga i ja da se skida.
Mislio sam da ne postoji horor koji nisam pregledao, izgleda da postoji
Originally posted by apacrow View PostRadili su neku studiju u Francuskoj pre par godina,
po kojoj svako koga ovaj film ostavi ravnodusnim ima
neki vid sociopatije, samo je pitanje do koje je mere
ona izrazena kod koga.
Ono, sedis sat vremena nakon filma, nemas volje za
nista. Nije u pitanju strah, u pitanju je neki osecaj
jaci i od samog straha.sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostCekaj, a jel se mora to po mraku gledati?
Inace, ne znam da li je neko od vas mozda citao knjigu "Metro 2033" ili mozda igrao igru koja je radjena po toj knjizi (isti naziv). U planu je i film, i ako ga urade kako treba, onda to mora, ali mora biti mocan horor. Bas bih volio da plan sprovedu u djelo, jer su me knjige odusevile ("Metro 2033" i "Metro 2034")
Ovo bi mogao da bude kao neki trailer ( a nije), cisto da se vidi kako je sve pocelo.
Ukratko, 2013. je poceo 3. svetski rat, Amerikanci poslali nuklearku, ovi iz Moskve ispalili projektile da je presretnu, i desilo se ono sto bi se inace i u realnosti desilo. Apokalipsa. Zivot na planeti vise ne postoji zbog radijacije, prezivjela je grupa ljudi koja je uspjela da pobjegne u Metro. Stanice Metro-a su gradovi, koje stanovnici jedva brane od napada stvorenja koja su mutirala, i koja dolaze sa povrsine. Dakle, na povrsini zive mnogobrojni mutanti, sto znaci da na njoj iz Metro-a izlaze samo tzv. Stalkeri, ljudi/vojnici ciji je posao da istrazuju povrsinu, pronalaze neke vrijedne stvari i nose ih u metro itd. itd., da ne petljam sada, imate sve na net-u. Uglavnom, mnogo mocna prica.Last edited by Drunken Whaler; 19-08-12, 01:33.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostPodrazumijeva se. Moras sebi stvoriti "dobru" atmosferu.
Inace, ne znam da li je neko od vas mozda citao knjigu "Metro 2033" ili mozda igrao igru koja je radjena po toj knjizi (isti naziv). U planu je i film, i ako ga urade kako treba, onda to mora, ali mora biti mocan horor. Bas bih volio da plan sprovedu u djelo, jer su me knjige odusevile ("Metro 2033" i "Metro 2034")
Samo da Rusi rade film i bicu zadovoljan.Lakse ce mi pasti da oni upropaste film nego Ameri.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostIgrao sam Metro i smorili su me mutanti i ne pada mi na pamet da igram 2034 posto sam izgleda prevazisao te igre.Ali sto ne znaci da necu citati obe knjige.Hvala sto si me podsetio.
Samo da Rusi rade film i bicu zadovoljan.Lakse ce mi pasti da oni upropaste film nego Ameri.
E jbg, volio bih i ja da ga Rusi rade, ali procitao sam negdje da ce Amerikanci.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment