Originally posted by dreamy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Za ove ljencuge (citaj Dreamy, Prskaj ) koje je mrzilo da pogledaju par postova unazad, Vladan je predlozio A Murder of Crows, a Ljubo V for Vendetta. ;)
Veceras cu, ako budem imala srece kao sinoc pa ne budem imala posla, gledati No Country for Old Men koji sam skinula sinoc, a mozda i jos neki.
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostPa i sto bi tebi neki film bio bolji od drugog zato sto je nekom drugom, kao da mora da postoji konacno apsolutno bolji film i da se dodje do zajednickog resenja. Stvar je ukusa, subjektivnog povezivanja kao sto si i rekla i jos dosta faktora koji ne moraju biti tacni ili netacni. Nije film nauka.....
Comment
-
da sam lenja guzica jesam priznajem . a murder of crows je dobar film meni. v for vendetta nikad nisam gledao, upalio sam ga bio i nisam mogao da prodjem neki 7,8 minut kao ti majo. a sto je najzanimljivije mislim da nisam cuo nijednu losu kritiku za ovaj film. dosta ljudi mi je preporucilo i svima se svidja. stoji mi u watchlisti pa cu valjda naci vremena da ga odgledam.
nego sta mi dirate bre Vladana, sarkasticari jedni(da li sam upravo izmislio rec ). Johny Q ftw!It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostMa samo kazem, cisto ono razmena misljenja i te fore.... ;)
Jedan od mojih omiljenih kriticara, koji je prvi osvojio Pulicerovu nagradu za kritiku filma, Roger Ebert, kaze za jedan i za drugi:
The kind of movie Mad magazine prays for. It is so earnest, so overwrought and so wildly implausible that it begs to be parodied.This film is so good it is devastating.
Comment
-
-
@ altlosta
Koja je izjava za koji film?
Ma nema tu ubedjivanja, nego cisto konstatacija...
Inace ja u kriticare i Pulicerovu nagradu ne verujem, to je sve namesteno, i masa njih radi za pare, nije korupcija i mito samo na Balkanu, ima toga i van granica ex Yu, tako da im uopste ne verujem, niti ikada citam te kritike...pa bas smo sinoc pomenuli koliko su ocene na IMDB nerealne, npr znas da je neki film bolesno dobar, odes tamo a ono 6.2.. i neko se primi, poveruje u ocenu i kao necu da gledam.. A pola ocena lupale tinejdzerke zato sto im omiljeni glumac sa postera u sobi nije u tom filmu, i kako zaboga ruznom i matorom Klint Istvudu da dam 10? Boš sačuvaj.
Tako i kod kriticara..
Kriticar : "Kluni, hoces neku lepu rec o novom prosecnom filmu?"
Dzordz: "Hocu tebra, molim te, znacilo bi mi jer cu onda za sledeci dobiti 28 milki u dzep, umesto 26 jebote"
Kriticar: "Its a deal Djole, ali jedna milka na moj racun u Intezi sutra, ljubi te brat"
Dzordz: "Vazi tebra, sta ti je, kad je Dzordz bio cicija"Last edited by dreamy; 19-03-12, 16:03.....
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postda sam lenja guzica jesam priznajem . a murder of crows je dobar film meni. v for vendetta nikad nisam gledao, upalio sam ga bio i nisam mogao da prodjem neki 7,8 minut kao ti majo. a sto je najzanimljivije mislim da nisam cuo nijednu losu kritiku za ovaj film. dosta ljudi mi je preporucilo i svima se svidja. stoji mi u watchlisti pa cu valjda naci vremena da ga odgledam.
nego sta mi dirate bre Vladana, sarkasticari jedni(da li sam upravo izmislio rec ). Johny Q ftw!
John Q je meni odlican film. A nekako se, kad god neko spomene John Q, sjetim i Klopke.
Comment
-
Originally posted by dreamy View Post@ altlosta
Koja je izjava za koji film?
Ma nema tu ubedjivanja, nego cisto konstatacija...
Inace ja u kriticare i Pulicerovu nagradu ne verujem, to je sve namesteno, i masa njih radi za pare, nije korupcija i mito samo na Balkanu, ima toga i van granica ex Yu, tako da im uopste ne verujem, niti ikada citam te kritike...pa bas smo sinoc pomenuli koliko su ocene na IMDB nerealne, npr znas da je neki film bolesno dobar, odes tamo a ono 6.2.. i neko se primi, poveruje u ocenu i kao necu da gledam.. A pola ocena lupale tinejdzerke zato sto im omiljeni glumac sa postera u sobi nije u tom filmu, i kako zaboga ruznom i matorom Klint Istvudu da dam 10? Boš sačuvaj.
Tako i kod kriticara..
Kriticar : "Kluni, hoces neku lepu rec o novom prosecnom filmu?"
Dzordz: "Hocu tebra, molim te, znacilo bi mi jer cu onda za sledeci dobiti 28 milki u dzep, umesto 26 jebote"
Kriticar: "Its a deal Djole, ali jedna milka na moj racun u Intezi sutra, ljubi te brat"
Dzordz: "Vazi tebra, sta ti je, kad je Dzordz bio cicija"
Evo jos jedne njegove koju cesto koristim:
When you ask a friend if Hellboy is any good, you're not asking if it's any good compared to Mystic River, you're asking if it's any good compared to The Punisher. And my answer would be, on a scale of one to four, if Superman is four, then Hellboy is three and The Punisher is two. In the same way, if American Beauty gets four stars, then The United States of Leland clocks in at about two
Comment
-
When you ask a friend if Hellboy is any good, you're not asking if it's any good compared to Mystic River, you're asking if it's any good compared to The Punisher. And my answer would be, on a scale of one to four, if Superman is four, then Hellboy is three and The Punisher is two. In the same way, if American Beauty gets four stars, then The United States of Leland clocks in at about twoIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment