Evo zato Middletona u pravom izdanju. Irving bez koša iz igre?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA PLAYOFFS 2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Irving trenutno nista ne moze da ubode, zato ocekujem da ce da pokida u drugom.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Mimo mojih očekivanja Baksi zgromili drugu i treću četvrtinu neprepoznatljive Seltikse i priuštili fanovima u Viskonsinu noć za pamćenje i radost.
Janis izašao iz stiska i čeljusti Horforda, odigrao partiju na nivou regularne sezone i odma vidljiv rezultat. Ipak, ključ trijumfa leži u sjajnom šuterskom izdanju celokupne ekipe, pogotovo Krisa Midltona i njegovog PO rekorda.
Na drugoj strani totalno van balansa i ritma prva violina Kajri Irving. Šut od 22% i jednocifren broj poena pokazatelj horor večeri ol-star beka.
Očekivano GSW odlaze u Teksas sa dve pobede u nizu. Durent prikazuje tekme života. Igra u najvišem modu gde se sigra sa čuvarima. Opet, ključ za 2:0 leži u fenomenalnim izdanjima Iguodale i Grina. I poenterski i odbrambeno bili su na velikoj razini i prekinuli svaku nadu Rokitsa o eventualnom brejku.
Bradi i drugovima predstoji presudna treća bitka ukoliko žele i dalje nadu za konferencijsko finale.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Gledao sam samo prvo poluvreme Milvoki-Boston,pa ja ne znam kako taj Adetokumbo daje tolike poene,covek uopste nema sut,dva puta promasuje ceo kos kad je sutnuo trojke,poene je dao na silovanje ulaza i sa slobodnih bacanja,Midlton je za njega Dzordan licno. Moze izgleda da daje te poene jer se i njemu tolerisu faulovi u napadu i koraci,ono je silovanje kosarke sto on igra.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostGledao sam samo prvo poluvreme Milvoki-Boston,pa ja ne znam kako taj Adetokumbo daje tolike poene,covek uopste nema sut,dva puta promasuje ceo kos kad je sutnuo trojke,poene je dao na silovanje ulaza i sa slobodnih bacanja,Midlton je za njega Dzordan licno. Moze izgleda da daje te poene jer se i njemu tolerisu faulovi u napadu i koraci,ono je silovanje kosarke sto on igra.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Ja ne bih gradio ni oko Embida ni oko Jokica, a Embida uz to i ne gotivim puno. Gradis ekipu oko igraca koji su na pozicijama 2/3+Lialrd, Simons i Kari. Samo Dejvis ako mu povrede dozvole moze da bude izuzetak od tog pravila.
@Uros
Liderstvo je itekako upitna stavka i tu ne bih nijednom od njih dvojice dao prednost, pritom Denver je izbegao tri najjace ekipe na Zapadu+igraju sada sa Portlandom bez Nurkica. Skroz neuporediva situacija u poredjenju sa Istokom
Stvarno ste ekvivalent Lebronovim fanovima.Jokica dizete u nebesa, a pritom pljujete saigrace i trenera. To je taj isti vec vidjen sablon ponasanja kao i kod LeBronovih fanova.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostGledao sam samo prvo poluvreme Milvoki-Boston,pa ja ne znam kako taj Adetokumbo daje tolike poene,covek uopste nema sut,dva puta promasuje ceo kos kad je sutnuo trojke,poene je dao na silovanje ulaza i sa slobodnih bacanja,Midlton je za njega Dzordan licno. Moze izgleda da daje te poene jer se i njemu tolerisu faulovi u napadu i koraci,ono je silovanje kosarke sto on igra.
Elem, o onome sam ti pričao sinoć Colke. Ok, opet ta privremena zona na Giannisa koja uzgred sad i nije bila toliko uspešna jer je ovaj iznudio gomilu slobodnih bacanja, a opet je uspevao u par navrata da dođe do obruča, ali pogledaj ti koliko je juče Middleton imao otvorenih šuteva. Čovek je bio u zoni, dao je brat bratu bar 3 potpuno otvorene trojke, niko pored njega. Bledsoe isto imao otvorene šuteve, Lopez je dizao sa 9 metara čim primi loptu i to uvek sa 45, em slobodan, a i da nije napada ga bek kada Bayness i Al nisu na terenu u isto vreme i sa svojom visinom može da šutne preko koga hoće.
A onda pogledaj sekvencu na pola 3/4, do negde 9 i po minuta do kraja 4/4, Boston je dao samo 4 poena za nekih 8 minuta. Nije Irving slučajno bio onoliko loš, Middleton, Bledsoe i Hill su se izrotirali na njemu. Zaboravlja se da su Bucksi bili prva odbrana lige u regularnom delu. Bačen je fokus na Irvinga više nego u prvom meču, ali su zato ostali dobili više prostora, ali sem Morrisa, Browna i Ala, svi zakazali. Igra Tatuma je ono što me najviše brine, pre svega ofanzivno. A Brogdon će verovatno biti spreman za G3.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment