Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bolje da nije pala kisa
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kako me nervira ovaj Agut, bolje da ne kazem na sta mi lici. I sada prvi servira, najgljuplje pravilo u tenisu.

Comment

• ма иди бре и жене шаљу брже лопте... знао сам да ће Агут да испумпа Новака и у трећем ће бити трагично...
        sigpic

Comment

• Novak dobar posle kise,Agut nenormalno dobar,kako covek ne odgovara Novaku,ako Novak nema snage ovo je gotovo

Comment

• Pa da, klasika
            "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Dobar tenis
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Tek sada imamo mec. Videcemo reakciju Novaka da li mu se i dalje igra.

Comment

• Originally posted by Zoje View Post
                  Meni nije jasno zasto je toliko nervozan.
                  Sam je sigurno svestan koliko i sta moze u ovom momentu, pa ne igra od juce tenis.

Ne mogu da shvatim da ne moze sebe da smiri, pa i ako gubi, jer zna da ce mu nervoza samo odmoci.
                  Ne voli kad ga protivnik u ranoj fazi turnira tjera da igra svoj najbolji tenis.

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                    Novak dobar posle kise,Agut nenormalno dobar,kako covek ne odgovara Novaku,ako Novak nema snage ovo je gotovo
                    Jedna lopta, tenis je ovo, polako Srki. Na samom početku fail, kod 3:3 pa sad kod 5:5 fail.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Comment

• Pa zasto hvata aut
                      Similis simili gaudet

Comment

• Lepo ga rasirio
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Al sto nume sa ovim sansama koje mu se iznenada pruzaju...
                          sigpic

Comment

• Kako igra bitne poene Agut kao Nadal iz najboljih dana. Uopste se ne plasi Novaka a adrenalin mu je na maksimumu.
                            Nema Novak auru kao sto je nekada imao.

Comment

• Svaku vraća, kakve kontre odigrava na osnovnu posle odličnih Novaković napada.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Comment

• Sjajna realizacija brejk lopti Novaka. Sa ovakvom igrom daleko će dogura.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
                                X