Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maxx-a View Post
    Paralela iz forhenda ili bekhenda koja ide blizu ili na samu liniju
    Hvala , sad mi je jasno, ne znam da se tako zove

Sad videh i Bojanin odgovor, hvala
    Last edited by Zoje; 25-03-19, 22:07.
    Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!

Comment

• Originally posted by Zoje View Post
      Hvala , sad mi je jasno, ne znam da se tako zove

Sad videh i Bojanin odgovor, hvala
      U sustini lepsle zvuci na nasem jeziku ali je lakse i brze upotrebiti eng skracenicu prilikom pisanja.
      Similis simili gaudet

Comment

• jao ako prodje ovaj Opelka
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

U sustini lepsle zvuci na nasem jeziku ali je lakse i brze upotrebiti eng skracenicu prilikom pisanja.
          Da, lakse je pisati skracenice, ali mi je potpuno jasno sad koji je to udarac
          Nije tema za to, ali meni nisu jasni mnogi udarci , te forhend-bekend onakav pa ovakav, pa razni nazivi voleja i dosta jos toga.

Ako ti nije tesko, jednom cu ti napisati pp, da te pitam za neke udarce u tenisu, naravno ako nije problem da mi objasnis

Comment

• Bravooo Su-Wei
            Koliko volim ovu devojku kako igra, ali toliko nije konstantna..
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Zoje View Post
              Da, lakse je pisati skracenice, ali mi je potpuno jasno sad koji je to udarac
              Nije tema za to, ali meni nisu jasni mnogi udarci , te forhend-bekend onakav pa ovakav, pa razni nazivi voleja i dosta jos toga.

Ako ti nije tesko, jednom cu ti napisati pp, da te pitam za neke udarce u tenisu, naravno ako nije problem da mi objasnis
              Nije mi tesko, slobodno pitaj.Cim budem u prilici odgovoricu
              Similis simili gaudet

Comment

Nije mi tesko, slobodno pitaj.Cim budem u prilici odgovoricu
                Hvala ti, moram prvo da se setim sta mi sve nije jasno, da stavim na papir.
                Poslacu ti pp, pa kad budes mogla ti ces mi odgovoriti

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Bravooo Su-Wei
                  Koliko volim ovu devojku kako igra, ali toliko nije konstantna..
                  Kako to nije konstantna? 27 na svetu, ona vadi 250% od svojih mogucnosti. Da je Kvitova imala 40 kg kao Hsieh ne bi bila u top 1000.
                  OVAKO

Comment

• E dobro je da je prosao Medvedev, neka i izgubi od njega ali makar cu teniski mec da gledam
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Kako to nije konstantna? 27 na svetu, ona vadi 250% od svojih mogucnosti. Da je Kvitova imala 40 kg kao Hsieh ne bi bila u top 1000.
                      Naravno da jeste, pre svega zahvaljujuci prosloj sjajnoj sezoni, i napredovala mnogo na listi, mada je solidnu formu prenela i na ovu.

Prosle godnje uzela titulu u singlu posle 6 godina. Pricam gen, ume da nestane nakon dobrog turnira.
                      Ma s obzirom na to da je nekada bila prva igracica u dublu, da je ne samo krhka vec i da ima 33 god i da radi ova cuda u singlu...naklon do poda.

A i dobra je borba u mecu Sapovalov - Rubljov.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Skontao sam tek kasnije šta si mislila Olja kad si pomenula juče Gepharda...

Zanima me kako će Cicipas da odigra večeras, mnogo je prosipao posle AO.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Comment

• Titula u Francuskoj i finale Dubaija nije bas prosipanje.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            jao ako prodje ovaj Opelka
                            Sta fali Opelki?
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                              Sta fali Opelki?
                              Ništa, u Majamiju mislim da dobija sasvim dovoljno i vode i sunca

Comment

• Gledala sam Denisa i Andreja sinoc. Koliko je Sapovalov zreliji iako 2 godine mladji od Rubljova. Svidja mi se kako igra, bice on veoma opasan.
                                Dok Rus deluje kao da se zaglavio negde i nikako da zakoraci napred, a trebalo bi vec.
                                Borili se momci, svaka cast, volim to uvek da gledam, Rubljov je spasio neki veliki broj bl, ali i izgubio prednost brejka u drugom.

Veceras Denis protiv Srefanosa, Borna protiv Nicea, Feliks protiv Basilasvilija... zanimljiv dan-noc.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X