Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam da li je do ugla i kvaliteta kamere, ali na nekim slikama izgleda jezivo mrsav, .. Licno ne verujem da ima i tih 77kg ... Mislim jasno da on tako i hoce, kretanje, bla,bla.. i da ima i genetike (mama, sto je starija sve je tanja) ali meni i dalje nejasno- zasto tako ekstremno?
    Vidi sada ide sljaka , najzahtevnija u smislu snage, servis i reuturn nisu toliko bitni kao na ostale dve podloge.. Ne kazem da treba da bude kao Nadal, niti je tako gradjen, na stranu sto mislim da je to neteniska gradja.. ali bar 2 kg bi pravila neku razliku u sposobnosti da jace udara u duzem vremenskom periodu u mecevima ...
    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Ne verujem da je do arogancije.
      Na proslom Mastersu dusa mu bila u nosu, kondicija uzasna, sada deluje malo bolje, no forma vrlo upitna i sam intezitet udaraca.
      Mene samo malo brine, ako je za brigu, sto je Gric stalno sa njim vec odavno, no sigurno da je pauza od 40 dana i mali broj meceva nakon nje zapravo problem.
      Sljaka je najbitnija naravno, ali da ga Delbonis bas ovako rutinira na momente...
      Što te brine što je Gric stalno sa njim?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Comment

• Počeo Duci konačno.
        Ajmo dečko,ajmo
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Spasi 3 bl OVAJ.
          Da postoje pravila u tenisu kao u bilo kom drugom sportu OVAJ bi doživotno bio suspendovan.

Comment

• Kakav Bogotac
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Šteta što je Duci propustio prilike. Sad' će Kirjosa da krene servis i ode sve...
              Evo i za kraj gema, pošto je u prethodnom napravio brejk, servis iz ruke
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Evo se i sa čovekom u publici posvađa.
                Ovo Dušanu jako smeta

Comment

• smeta meni,nekmoli dusanu

jos izbacise ovoga sa tribina a mislim da je opet bila vilgarna konotacija/nesto oko devojke
                  Wizard

Comment

• al najgore-PUBLIKA APLAUDIRA
                    Wizard

Comment

• ма човек се опуштено зеза, што мора да буде смртно озбиљан као да игра за живот? спорт је забава и кад игра са слабијим што се неби мало зезао...
                      sigpic

Comment

• Kakva dijagnoza, za knjige.

Kako bi ga olupao opomenama i kaznama i poslao u svlačionicu a kasnije ono što sam napisao u prvoj poruci, ali zapadu trebaju ovakvi, slični se sličnim smeju i raduju.

Maki, laku noć.

Comment

• Vrati Dušan jedan brejk.
                          Mora da se smiri.
                          Kako god da se završi set treba da u pauzi ode do toaleta, da se resetuje, ohladi i krene iznova.
                          Kirjos mi je na momente u prošlosti bio simpatičan sa svojim buntovništvom ali sada u ovim godinama je degutantno u najmanju ruku.

Comment

• i ali pizdi,imao je pravo ovaj put za celendz,aljbg
                            Wizard

Comment

• Originally posted by joshmor View Post
                              i ali pizdi,imao je pravo ovaj put za celendz,aljbg
                              Ali je i sudiju ispi*deo...pa ni ovaj ne rasuđuje jasno

Comment

• Kakav je ovo kralj, plačem.
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X