Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• И подметне брата Вејда, да избаци неки проверени инсајдер око намера и тактике, те амбиција изласка из кризе

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      Tuzibabo

Budalo, ja drzim ove lige, svi su mi u saci, ako mi se neko usprotivi samo izbacim privatne poruke i datume utakmica koje su namestene.
      If i'm going down, i;m taking everybody with me
      Прскај за админа

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Tuzibabo

Budalo, ja drzim ove lige, svi su mi u saci, ako mi se neko usprotivi samo izbacim privatne poruke i datume utakmica koje su namestene.
        If i'm going down, i;m taking everybody with me

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Мислим да је довољно

Comment

• kondicija mi je specijalno lepa ispala ovde
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Кодниција је мииииица, реално

Comment

• Ma mozes ti to bolje Michel

Ovo realno nije Kondicija,nama koji smo prisni s njom je poznato da ima daleko provokativniji izgled,u skladu s tim se i oblaci
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Naravno da mogu Posebni, ali nisam hteo da sokiram narod sa njenim slikama iz prirodnog okruzenja tj. kafane

Comment

• Cuj precenjeni?!? Prskaj batice, hoces ti da tebe precenjeni ukinu sa foruma?
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Sramotite ime kluba, pa kad bi Mou dozvolio ovakav poraz kod kuce?

Comment

• Svakome se desavaju kiksevi, sta da ti kazem.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kapiram te totalno, uopste nije lako sa onim Akanom, treba nadoknaditi njegove promasaje. Dobar je momak, ima najbolju nameru, ali nema taj pobednicki mentalitet

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X