Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
"Večiti derbi"
Collapse
X
-
Iskren da budem mesaju mi se dva osecaja dok gledam ovaj nazovi derbi..malo mi je muka, ali stvarno, a sa druge strane zao mi je ove lopte, ko to sve sutira ccc..kapiram da moze da progovori rekla bi nesto u fazonu dajte neku drljacu da se nabodem, da skratim mukeMESSI 10
Comment
-
Comment
-
Gde sme Partizan da zavrsi na petom mestu u zemlji Srbiji...ode milion glasaca......Ovo vise nema nikakve veze sa sportom...ni jedni ni drugi ne pomisljaju da igraju fudbal, ko predje pola da mu umre keva...sramotno...
"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Ne moze ovde nista, ovi razvukli formaciju od svojih 16m do pola terena i malo na nasoj polovini. Svako malo faul, korner, prekid, nema tecnosti u igri. Pavkov se nabio medju stopere, Ben dekocentrisan a Marina vijaju po terenu. I Ivanica slabo ima. Jednostavno fali tecnost iz koje bi se stvorila neka konstantna igra, talas napada. A i derbi je, ne Backa.
Vidis da nas ubise, ne mogu 3 pasa da vezu nasi vezni igraci a da ne bude neki prekid.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMa pusti Ukicu, ume on da pretera, ne zameri.
Ali u jednom se slažemo da derbi nikako ne može da prekuca. Mirković bi ga opet preslišao, ovako Savo nemac pojma je drugi tekst, jbg došao Savo da brani četvrto mesto
Njemu samo zameram motivaciju. Zasto ih ne napali, da grizu. Ali opet nije samo na njemu.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Ja bi Urosa stavio za PR lige...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment