Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
-
Velika ce sisa ispasti ako ode. Milan ponudio 30 miliona, Juventus trazi 45.
Pa to je sramna cifra za takvog igraca. Mangala i Otamendi su skuplje placeni.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostVelika ce sisa ispasti ako ode. Milan ponudio 30 miliona, Juventus trazi 45.
Pa to je sramna cifra za takvog igraca. Mangala i Otamendi su skuplje placeni.
I cuo sam da je vec sve dogovoreno sa Bonucijem u slucaju da Juve pristane. Samo se ceka da se Juve i Milan dogovore. Mozda je to i mamac za Engleze, da navale i oni sada - videcemo.Last edited by Sandugp; 13-07-17, 15:07.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma sta nije realno, dace ga oni za te pare videces. Izgovor ce biti: "Bila je to dobra ponuda na trzistu", a znamo koliko Max voli De Silja specijalca, a i da nisu u najboljim odnosima on i Bonuci.
Svakako ce to biti sraman potez i uprave i igraca ako ga puste, a tek bi bio debakl ako ode AS, kompletno menjas celu odbranu, i sve sto si gradio ovih sezona za cvrstu odbranu ti propadne u jednom roku.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Znam koliko Max obozava De Sciglia.
I ovo ako je istina, iste sekunde bi platio ovu cifru na za njega. U danasnje vrijeme kad Mangale vrijede 50 miliona, onda Bonucci vrijedi duplo.
Milan are offering €30M for Bonucci, while Juventus want €45M for the defender. [Sky]Last edited by Rossonero; 13-07-17, 15:21.
Comment
-
Evo SKY javlja da nije Juve trazio 45 nego 40 miliona hahah, jos gore
Pa normalno problemi, dobili Palermo 4-1 i nakon primljenog gola u finisu Bonuci se pokacio sa Maxom i onda ga ovaj udaljio iz ekipe sa Portom i cinilo se da se sve smirilo ali eto vidis nije.
Sraman potez uprave jos jednom cu reci ako dodje do ovog transfera, a svaka cast za upravu Milana ako do ovoga dodje.Dreams are coming true.
Comment
-
Nemam pojma, da nije potpisao novi ugovor razumeo bih da malo zapale strasti da bi podigli platu, ali ovo mi nema smisla, samo ostaje taj odnos Max-Leo, nista drugo.
Jos uvek imam nade da je ovo neka patka ali..Dreams are coming true.
Comment
-
Ne vjerujem da je samo svađa razlog da ga daju za 40 miliona. Klubovi van Italije bi lagano dali bar 20-ak više. Možda je i Donaruma nekako uključen, npr. kad bude prodaja da Juve ima pravo preče kupovine, popust, ili nešto slično...
A možda je ovo samo napucavanje cijene pa da ga skuplje prodaju van Italije, samo ne vidim zašto bi to Milan radio.sigpic
Comment
-
Gde su Aki i Vladan sad da se ubaci i kaze da zena treba da cuti i da pere noge a ne da vodi glavnu recDreams are coming true.
Comment
-
U sustini inflacija u fudbalu i nije velika nego se samo deru Real, naftasi i engleski klubovi, a svi ostali klubovi normalno posluju sa normalnim ciframa.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment