Kradja bi to bila za 25 miliona.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Mnogo mi se svidja prelazni rok Milana, jos ove godine cini mi se krece ono pravilo da 4 kluba iz Italije idu u LS, tako da Milan mora biti u 4 ove sezone sigurno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sta je sa Kontijem, je l' gotov posao? Gledao sam ga protiv Nemacke, odigrao je veoma losu utakmicu ali je ogroman potencijal.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dobar je Konti i mislim da je blizu zavrsetka transfer, cekaju da zavrsi sa reprezentacijom ali ne svidja mi se sto ucenjuje Atalantu, kao nece trenirati ako ga ne puste u Milan, ne postuje ugovor
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Za ucjenjivanje ne znam, ali znam da ima veliku zelju da zaigra za Milan.
Transfer ce biti gotov cim se vrati u Italiju.
Conti's transfer to Milan could be closed between Wednesday and Friday
Comment
-
Ja ne vidim nikakav plus kod Kalinica sto vec nemamo u Bacci. Ni sam ne znam sto da mislim o tom transferu.
Fiorentina striker Nikola Kalinic reportedly wants a move to Milan, so there’s optimism a deal will be done.
The Rossoneri have been pushing to sign the Croatian international, but so far there has been no breakthrough in talks.
Now, however, Sky is reporting that Kalinic has made it clear that he wants to be allowed to move to San Siro and his agent is waiting for the two clubs to come to a deal.
The Viola are asking for €30m while Milan are offering slightly less than that, but there’s optimism that an agreement can be found.There will be another meeting for Kalinic between Thursday and Friday. Milan's final offer will be €20m + a player. [@FabrizioRomano]
Comment
Comment