Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Igraci na koje racuna Montella za utakmicu protiv Torina:
Donnarumma, Gabriel, Diego Lopez.
Abate, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Ely, Gomez, Paletta, Romagnoli, Vangioni.
Bertolacci, Bonaventura, Honda, Kucka, Locatelli, Montolivo, Poli.
Bacca, Luiz Adriano, Niang, Suso.
Comment
-
Kakva su ovo imena brate moj, kad se samo setim ko je sve igrao za Milan do pre 5 godina i uporedim ovu sad ekipu, pa to je prava smejurija....
Da ako ovi Kinezi bace neke pare sad pred kraj prelaznog roka za nekoliko pojacanja malo zvucnijih, inace ne gine opet borba za LE..Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ako Montela odradi dobar posao, moze se ocekivati borbu za LS po meni.
Juve je najdominatnji, ostali ne vidim ko je toliko dominantan ili ko drugi iskace sa kvalitetom previse od Milana. Svi su poprilicno podjednaki u kvalitetu, samo eto Juve je nekoliko klasa iznad.
Ako Montela odradi dobar posao, moze biti svasta
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostAko Montela odradi dobar posao, moze se ocekivati borbu za LS po meni.
Juve je najdominatnji, ostali ne vidim ko je toliko dominantan ili ko drugi iskace sa kvalitetom previse od Milana. Svi su poprilicno podjednaki u kvalitetu, samo eto Juve je nekoliko klasa iznad.
Ako Montela odradi dobar posao, moze biti svasta
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPojacanje se moze ocekivati samo ako Baccu prodaju. Sto se tice LS i LE sa ovim rosterom igraca to nije realno ocekivati. Mislis da je meni drago kada vidim ove igrace koji trenutno igraju za Milan?
Sent from my GT-I9060I using TapatalkDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment