Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Treba popuniti ove rupe.
    To i jeste problem , pogotovo sto znam da Berl&Gall nece potrosit ni pola para zaradjenih na Ibri i Silvi

Nemam pojma brate ne mogu biti pametan , iz dana u dan citam samo odlaske igraca

Nista sta je tu je , mora se ici dalje.

ACM 4EVER !!!

Comment

• Šampion

Galliani: AC Milan will replace Ibrahimovic with a champion

Comment

• Dzeko ce to da bude,skoro sam pa siguran.

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
          Dzeko ce to da bude,skoro sam pa siguran.
          Moje misljenje je da je to Dzeko , Tevez ili neko od 32+ sto se godina tice.

Mislim da je jedan od ove dvojice , samo da nije ovo 32+
          Last edited by Rossonero; 18-07-12, 15:47.

Comment

• Prica se o mogucem prelasku Berbatova u Milan, 5-10 miliona.
            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ja bih ga uzeo za 5 milki
              sigpic
              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Kaze da mu je muka od spekulacija i da bi voleo da se sve brzo zavrsi. Fergi bi ga pustio za tu cenu, 5-10 miliona funti. Realno, moze da sabije Seriju A. 31 godina, male pare, milina.
                sigpic

Comment

• Dzeko, Tevez ili Leandro Damiao potpuno je svejedno samo da ne bude Berbatov aka low cost varijanta... ma za napad se ne brinem, ima tu dosta kvaliteta, nek Pato bude zraviji nego prosle godine, sto i nije tesko ostvariti El Shaarawy ce biti godinu stariji i iskusniji, ukoliko ostanu Robinjo i Casano pa jos stigne jedan od prve trojice koju sam naveo, bice to jos slatke muke za Alegrija... ali u odbrani se mora pronaci resenje i to dobro, za sad su tu samo Mexes i Acerbi, ove matorce i Bonere ne racunam, mora tu doci jedan ekstra kvalitetan stoper i mozda cak jos jedan, neka bude i stariji malo ali da bude jaka alternativa...
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Rolando izjavio da samo hoce da igra za Milan i odbio je Fenerbahceovu ponudu od 10 miliona evra.Ukoliko Milan ne dovede njega druga opcija je stoper Stutgarta Serdar Tasci za kog Milan navodno nudi 12 miliona evra.Pored Milana za Tascija se interesuju Barselona i Totenhem.

Berbatov moze za sicu da predje u Milan, ako klub napuste Robinjo i Kasano.

Comment

• Dzeko's agent: "The percentage of Dzeko joining Milan? I will just say that it’s very possible. 70%? Yes, that seems alright"
                      Leandro Damião's agent, Vinicius Prates, is expected to arrive in Milano tonight
                      Moze Berba za 5 milki, sto da ne.

Comment

• Samo 1 da napusti (Kasano ili Robinjo) Berba treba da uskoci bez obzira na to ako dodje Dzeko. Jer po meni treba da imas 4 napadaca ovog tipa: Kasano (Robinjo) i Saravi slicni i Dzeko Berbatov slicni. Rotiras to kad zatreba, uparis dvoje iz te dve kombinacije i lepi Bog da te vidi.
                        Smesne su pare za Berbatova a ako predje pruzice dosta to je sigurno!
                        sigpic

Comment

• Dobar mali , uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme

Spoiler

Comment

• @Dusane,to je bila greska za Dzeku,tu izjavu je dao Sead Susic,a on mu cak i nije menadzer,nego Irfan Redzepagic,pomijesali su to mediji u Italiji

Milan-u bi Berbatov-a mogla oteti Galata... interesovanje su pokazali za Serdar-a Tasci-a iz Stuttgart-a...
                            Last edited by AK47; 18-07-12, 19:24.
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Matri at Milan: Juve receives . 12 million for the deal can close quickly.

( Tuttosport )

Bio bih presretan eventualnim dolaskom Alexa u redove Milana. Realno gledajući može nam mnogo pomoći, a i svi vrlo dobro znamo kako je u Juventusu u prošloj sezoni bio vrlo važan igrač (džoker s' klupe).

Comment

• Koliko ja znam Juve trazi minimum 15 a s obzirom koliko je placen cisto sumnjam da ce da ode za manje.

Comment

Working...
                                X