Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
-
Pa ne moze Zambrota da igra celu godinu na vrhunskom nivou,zato je levi bek potreban,iako su tu Antonini i Tajvo uz njega,da se ta dvojica prodaju i dovede krsten levi bek koji ima kvalitet za LS.Abate je dobar igrac,jes da nema damu ali ne moze sve savrseno.Milanu treba stoper koji ce naslediti Nestu i jedan igrac tipa Gansa ili Eriksena,ja verujem u dolazak jednog od te dvojice,jer treba neko da nasledi Sedorfa
Comment
-
Uh, od kad nije bilo ovoliko ljudi na ACM temi...
Abate - solidan za Seriju A, ali potreban je neko bolji ako zele da se vrate na staze stare slave...
Na levom beku Taiwo moze da bude dobar, jel povredjen trenutno?
Zaboravljate da na stoperu imaju i Mexesa koji je povredjen, mada ni on nije na nivou T. Silve, potreban im je jos jedan.
I naravno, ono najvaznije je da nadju nekog veznjaka da nosi ekipu, kao sto su to cinili Seedorf i Kaka, zapravo Seedorf i dalje zna da odigra velike meceve kao niko drugi, covek je zver!
Ganso deluje kao najbolje resenje...
Abbiatti je uvek bio dobar golman, pre svega odlicni refleski sto je dokazao nekoliko puta i sinoc, ali ipak im treba novi od sledece sezone...
I nadam se da nece uzeti Teveza...sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMexesa ne mogu ocima da vidim. Kada njegov tim gubi,ili kada igra slabije-60% ce dobiti crveni. Milan je veliki klub da bi trpeo takvog soma.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostNe znam ni sto su ga dovodili na prvom mestu... Nije nesto preterano dobar igrac, a na svakom mecu ce crveni dobiti, plus previse sklon povredama..
Comment
-
Ja ne znam sto ste toliko zapeli za Gansa pored jeftinijeg a po mom misljenju trenutno podjednako dobrog Eriksena. Majstori su obojica, Ganso glavu dajem pravi 5x vecu karijeru od Nejmara ali pogledajte Ajaks pa obratite paznju koliko je momak skolovan i koliko je sve sto radi tehnicki savrseno. Uz to, lucidnost mu je neverovatna, brz, ima poteze za publiku, dosta dobar sut, malo mirniji jos mora da bude u zavrsnici ali to ce se verovatno ispraviti vremenom. Ne davi loptu nikada, par puta sam samo video da je potez vise napravio. Igra za tim, ne za sebe. Ganso je manje-vise isti takav ali skuplji je i jos je Eriksen 3 godine mladji. Gledao sam Gansa i pratim ga kad mogu pa vas razumem ali Eriksen kad bi dosao napravio bi razliku i trebali biste da budete prezadovoljni.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa ne znam sto ste toliko zapeli za Gansa pored jeftinijeg a po mom misljenju trenutno podjednako dobrog Eriksena. Majstori su obojica, Ganso glavu dajem pravi 5x vecu karijeru od Nejmara ali pogledajte Ajaks pa obratite paznju koliko je momak skolovan i koliko je sve sto radi tehnicki savrseno. Uz to, lucidnost mu je neverovatna, brz, ima poteze za publiku, dosta dobar sut, malo mirniji jos mora da bude u zavrsnici ali to ce se verovatno ispraviti vremenom. Ne davi loptu nikada, par puta sam samo video da je potez vise napravio. Igra za tim, ne za sebe. Ganso je manje-vise isti takav ali skuplji je i jos je Eriksen 3 godine mladji. Gledao sam Gansa i pratim ga kad mogu pa vas razumem ali Eriksen kad bi dosao napravio bi razliku i trebali biste da budete prezadovoljni.sigpic
Comment
Comment