konacno fine vijesti,tako treba mlade dovlacit brz prodoran lucidan ubojit bas nam takav treba u vezi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Ganso: Želim pobjediti Barcelonu, a nakon toga prijeći u Milan
Nogometna zvijezda u usponu Paulo Enrique Ganso, trenutno igrač Santosa i brazilske reprezentacije, izjavio je da želi prijeći u redove talijanskog prvaka početkom iduće godine...
- San mi je pobijediti Messijevu Barcelonu na Klupskom svjetskom prvenstvu i nakon toga zaigrati za Milan početkom siječnja 2012. godine – izjavio je Brazilac za La Gazzetta dello Sport.
Milanisti su pratili Gansa posljednjih šest mjeseci, ali ih je Brazilčeva ozljeda malo ohladila. Uostalom, Milan je svoje pojačanje, koje još skrivaju i nazivaju kodnim imenom Mr X, opisao kao klasičnoga lijevog veznog, a ne polušpicu kao što je Ganso. Tako da je pitanje da li će se taj transfer u siječnju ostvariti.
Comment
-
Ja bih najvise voleo nekog centralnog veznog koji ce moci da se nosi sa ovima iz Engleske i Spanije u LS. U napadu i po bokovima Milan ima dosta bas dobrih igraca.
Zato mi i dalje nije jasno sta ce im taj Mr X levi vezni. Pogotovo sto je tu vec Emanuelson.
A sta je sa Witselom? Ta prica je nesto utihnula, a njemu sam se bas nadao.
Sto se tice Gansa, mislim da ce on doci, ili u januaru, ili na sledece leto. Ocigledno je da zeli da pokusa da osvoji Klubski Kup Sveta protiv Barce. Posle toga mora negde da ode, a nije bio povezivan ni sa kim osim sa Milanom. Ja ga ocekujem u ekipi u narednih godinu dana.sigpic
Comment
Comment